Nieuwe BBC/Paramount+ Serie THE GOLD: De Sensatie Gebaseerd op de Echte Britse Goudroof van 1983

Introductie: Een Glimp van De Gold

De BBC en Paramount+ hebben onlangs een trailer en poster uitgebracht voor hun gloednieuwe serie “The Gold”. Deze serie is gebaseerd op de beruchte Brink’s-Mat-overval uit 1983, waarbij maar liefst €25 miljoen (omgerekend naar de waarde van 2021: €89.6

 

miljoen) aan goudstaven, diamanten en contant geld werd gestolen uit een magazijn nabij Heathrow Airport.

Sterrencast en Productieteam

De serie wordt gesierd door een sterrencast bestaande uit Hugh Bonneville, Jack Lowden, Dominic Cooper, Charlotte Spencer, Emun Elliott, Tom Cullen, Stefanie Martini en Sean Harris. Neil Forsyth is het creatieve brein achter de serie en de regie is in handen van Aneil Karia en Lawrence Gough.

De Verhaallijn: Meer dan Alleen een Roof

“The Gold” gaat niet alleen over de roof zelf, maar volgt ook de ingrijpende gebeurtenissen die het daaropvolgende decennium plaatsvonden. De serie doet dit door diep in te duiken in de levens van de mensen die er direct bij betrokken waren, alsook de maatschappelijke impact die de roof had.

De Première en Waar te Kijken

De serie ging eerst in première in het VK begin 2023 en zal beschikbaar zijn op Paramount+ vanaf 17 september. Voor degenen die niet kunnen wachten, is de trailer al beschikbaar voor een eerste indruk.

Onze Beoordeling

Wij verwachten veel van deze serie. Niet alleen vanwege de sterrencast en het getalenteerde productieteam, maar ook vanwege het intrigerende onderwerp. “The Gold” heeft alles wat een serie nodig heeft om zowel spannend als relevant te zijn.

Conclusie: Waarom U “The Gold” Niet Mag Missen

Als je gefascineerd bent door waargebeurde misdaden en de impact ervan op de samenleving, dan is “The Gold” een must-see. Met een sterk verhaal, een talentvolle cast en een diepgaande verhaallijn belooft deze serie de kijkers op het puntje van hun stoel te houden.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning