Nieuwe Hoogtepunten van ‘The Lincoln Lawyer’ Seizoen 2: Een Voorproefje

Netflix onthult eindelijk de langverwachte trailer voor het tweede seizoen van ‘The Lincoln Lawyer’. Wees getuige van de nieuwe avonturen van LA’s meest charismatische advocaat, Mickey Haller, terwijl hij het juridische landschap van Los Angeles blijft navigeren.

Start van het Nieuwe Seizoen

Het tweede seizoen van ‘The Lincoln Lawyer’ wordt in twee afzonderlijke delen uitgebracht. Het eerste deel gaat in première op 6 juli 2023, terwijl het tweede deel volgt op 3 augustus 2023. Beide delen houden de kijkers op het puntje van hun stoel met hun meeslepende verhaallijnen.

Gebaseerd op ‘The Fifth Witness’

Het nieuwe seizoen belooft opnieuw een boeiende rit te worden, geïnspireerd door Michael Connelly’s ‘The Fifth Witness’, het vierde boek in de populaire ‘The Lincoln Lawyer’-serie. Verwacht nog meer intrigerende juridische strijd en diepere karakterontwikkelingen, aangezien het verhaal van Mickey Haller zich verder ontvouwt.

De Sterrencast

Manuel Garcia-Rulfo keert terug in de hoofdrol als Mickey Haller, die zijn advocatenpraktijk runt vanaf de achterbank van zijn Lincoln. Hij wordt vergezeld door een sterrencast waaronder Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Christopher Gorham, Krista Warner, Michael Graziadei en Jamie McShane.

Verwelkom nieuwe gezichten in seizoen 2 met Lana Parilla die de rol op zich neemt van Lisa Trammell, Yaya DaCosta die Andrea “Andy” Freeman speelt, Matt Angel die Henry Dahl vertolkt, en Angélica María als Elena.

Het Creatieve Brein

De serie wordt met veel lof ontvangen dankzij het creatieve brein achter de schermen, David E. Kelley, de schepper, schrijver en producent van de serie. Samen met showrunner Ted Humphrey en uitvoerend producenten Michael Connelly en Ross Fineman, zet het team de toon voor nog een spannend seizoen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning