Nieuwe One Piece trailer onthult een oceaan vol rivalen, bedreigingen en piraten

Bereid je voor op het zeilavontuur met de nieuwe Netflix-serie deze augustus.

One Piece in Live-Actie op Netflix (Afbeeldingsbron: Netflix)

Zet je schrap, Strohoeden. Netflix heeft een nieuwe trailer voor hun One Piece show vrijgegeven – en serie-maker Eiichiro Oda heeft een boodschap voor jullie.

De One Piece Serie op Netflix: Gebaseerd op Hit Manga

De Netflix-serie, gebaseerd op de populaire manga van Oda, draait om Luffy (Iñaki Godoy) en zijn bonte bemanning die de zeeën bevaart in de hoop Koning der Piraten te worden. De trailer vindt vrijwel direct zijn zeewaardigheid, en zet een avontuurlijk avontuur op voor Luffy terwijl hij op jacht is naar de mythische One Piece schat.

Terwijl hij naar de gevreesde Grand Line gaat, wordt het voor de groep steeds gevaarlijker. De teaser toont de altijd koppige Luffy die de confrontatie aangaat met rivalen en zijn kenmerkende rekbare vaardigheden toont.

Eiichiro Oda Prijs de Show

In een brief prees Oda de show, en stelde dat er “geen compromissen” waren tijdens de productie. Hij vervolgde: “Er ging zoveel in – alle inspanningen van de acteurs, de opbouw van de wereld, de kostuums, het presenteren van dingen op een manier die alleen kan worden gedaan in live-actie, de dialoog – en het hele proces van zoveel mensen die hun hoofd bij elkaar staken was op zichzelf al een feestelijkheid.”

One Piece: Een van de Langstlopende Manga en Anime

Een van de langstlopende manga en anime aller tijden, One Piece is de nieuwste Japanse klassieker die een bewerking krijgt op Netflix. Cowboy Bebop, Death Note en Castlevania hebben zich de afgelopen jaren allemaal een weg naar de streamer gebaand – met gemengde resultaten.

One Piece heeft in de hoofdrollen Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero en Taz Skylar en staat gepland voor première op Netflix op 31 augustus.

Ontdek de beste Netflix-shows

Ontdek meer met onze wekelijkse samenvattingen, verhalen uit de gemeenschappen die je liefhebt, en nog veel meer.

Bij Panda Bytes draait alles om nieuws, functies en interviews met enkele van de grootste namen in film en tv. Je vindt hier Marvel-analyses en beoordelingen van de nieuwste films, Star Wars en natuurlijk anime.

Buiten de site houdt ons team ervan om verloren te raken in een goede JRPG van 100 uur, Warzone en om achterover te leunen op het (virtuele) veld met Football Manager. Ons werk is ook te zien in OPM, FourFourTwo en Game Revolution.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning