Nieuwe Trailer: MGM+ Sci-Fi Serie “Beacon 23”

MGM+ verraste ons recentelijk met de première van de trailer voor hun aankomende achtdelige sci-fi psychologische thriller-serie “Beacon 23”. Wat ons in het bijzonder intrigeert, is de achtergrond van de serie. Deze speelt zich af in de verste uithoeken van de Melkweg en introduceert ons aan Aster (gespeeld door Lena Headey), een overheidsagent, en Halan (Stephan James), een stoïcijnse ex-militair.

Verandering van Zender naar Streaming

Het is interessant op te merken dat “Beacon 23” oorspronkelijk gepland was voor Spectrum & AMC maar nu zal verschijnen op de streamingdienst MGM+ vanaf volgende maand.

Het Intrigerende Verhaal

Het verhaal ontvouwt zich als een episch ruimteavontuur waarbij Aster en Halan hun lot met elkaar verweven zien na gevangen te zijn binnen één van de vele Beacons. Deze ‘Beacons’ fungeren als vuurtorens voor intergalactische reizigers. Het unieke is dat elk Beacon wordt beheerd door één hoogopgeleid mens, ondersteund door een gespecialiseerd kunstmatig intelligentiesysteem.

Aster vindt op mysterieuze wijze haar weg naar de eenzame Beacon-keeper Halan, wat leidt tot een intense strijd van wilskracht. Halan begint zich af te vragen wat Aster’s echte motieven en mysterieuze agenda zijn.

De Inspiratie Achter de Serie

“Beacon 23” is niet zomaar een verzinsel uit de lucht gegrepen. De serie is namelijk gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugh Howey. Zak Penn, bekend van “Ready Player One”, heeft zijn creatieve inbreng geleverd als mede-schepper en werkt nauw samen met Glen Mazzara, van “The Walking Dead”, om de serie tot leven te brengen.

Première Datum

Hoewel de dubbele afleveringspremière van “Beacon 23” plaatsvindt op 12 november in de VS, is de exacte datum voor Nederland nog niet bevestigd. Er zijn echter sterke aanwijzingen dat het via de Prime Video MGM optie ook op deze datum snel te zien zal zijn voor de Nederlandse kijkers.

Conclusie:

We kijken met spanning uit naar de lancering van “Beacon 23”. Terwijl onze Amerikaanse vrienden zich voorbereiden op de première, blijven wij in Nederland alert op de exacte verschijningsdatum. Er zijn sterke vermoedens dat het snel via Prime Video MGM optie te zien zal zijn. Blijf ons volgen voor de laatste updates! Bij Panda Bytes ben je altijd verzekerd van het meest actuele en boeiende nieuws. Tot snel!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning