Nieuwe Teaser Trailer: Disney’s “Percy Jackson and the Olympians

Het bruisende universum van Disney heeft ons opnieuw getrakteerd! Een spiksplinternieuwe teaser trailer voor Percy Jackson and The Olympians is onlangs onthuld. Deze serie is de nieuwste adaptatie van de sensationele boekenreeks van Rick Riordan en belooft ons wederom mee te nemen op een magisch avontuur.

Première Details

Markeer die kalender maar! Op 20 december gaat deze veelbelovende serie van start met niet één, maar twee knallende afleveringen op Disney Plus.

Wat Kunnen We Verwachten?

De trailer biedt ons een glimps van Percy en zijn trouwe metgezellen die zich staande houden tegen een reeks van mythologische bedreigingen. Centraal in dit verhaal staat de mysterieuze verdwijning van Zeus’ bliksemschicht, waarbij onze jonge halfgod, Percy, als hoofdverdachte wordt aangemerkt. Uitgerust met zijn nieuw ontdekte krachten, moet hij een epische reis door Amerika ondernemen om de gestolen bliksemschicht terug te vinden en de goddelijke harmonie te herstellen.

Sterrencast

De cast is ronduit indrukwekkend:

  • Walker Scobell schittert als Percy Jackson
  • Leah Sava Jeffries als de dappere Annabeth Chase
  • En nog veel meer, waaronder: Aryan Simhadri, Dior Goodjohn en Timm Sharp.

Bovendien kunnen fans uitkijken naar optredens van vooraanstaande acteurs zoals Lin-Manuel Miranda, Toby Stephens en de legendarische Lance Reddick.

Achter de Schermen

James Bobin neemt de regie voor zijn rekening, terwijl het scenario voortkomt uit de koker van Rick Riordan en Jon Steinberg, geïnspireerd door Riordan’s eerste boek uit de Camp Half-Blood Chronicles.

Beschikbaarheid

Vanaf 20 december 2023 kan heel Nederland genieten van deze magische reeks, exclusief op Disney Plus.

Blijf Geïnformeerd

Bij Panda Bytes zorgen wij ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws uit de entertainmentwereld. Volg ons op sociale media en blijf lachen met onze unieke, informele en humoristische benadering van het meest actuele nieuws!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning