Nieuwe trailer van Extraction 2 onthult onverwachte verschijning van Idris Elba

De nieuwe trailer van Extraction 2 biedt een eerste blik op het personage van Idris Elba. De ster van Luther bundelt de krachten opnieuw met zijn Thor-maatje Chris Hemsworth voor het vervolg op Extraction uit 2020, dat later deze maand in première gaat.

Ontmoeting tussen Tyler Rake en de Man in het Pak

In de nieuw vrijgegeven clip komt Tyler Rake, de black ops huurling gespeeld door Hemsworth, het personage van Elba tegen, bekend als de Man in het Pak. Deze mysterieuze nieuwe speler lijkt Rake een gevaarlijke missie toe te vertrouwen na de gebeurtenissen van de eerste film, waarin Rake werd verondersteld dood te zijn.

“Rake. Je bent een legende,” zegt het personage van Elba als hij uiteindelijk oog in oog staat met de protagonist. “Ik moet zeggen, maat, je maakt de hype waar,” vervolgt hij, en voegt eraan toe met een glimlach: “Rake. Dat is zo’n leuke naam om te zeggen.”

Geheime missie in een totaal nieuwe omgeving

Er is nog niet veel bekend over de missie van de Man in het Pak voor Rake, maar het lijkt erop dat deze zal plaatsvinden in een compleet andere omgeving dan de eerste film, die werd opgenomen in India en Thailand. Rake zal nu een klein avontuur in de sneeuw beleven, waarbij hij de familie van een meedogenloze Georgische misdaadheer uit de gevangenis moet redden waar ze worden vastgehouden.

Joe Russo, scenarioschrijver en producent (Captain America: Civil War, Avengers: Endgame) sprak vorig jaar in een interview over de drastische verandering van locatie. “Het heeft een ander kleurenschema. Het speelt zich af in een ander deel van de wereld. Het heeft een ander tempo, een andere toon dan de eerste,” vertelde hij aan Collider.

Extraction 2: Een unieke kijk op sequentiële verhalen

Volgens Russo’s opmerkingen kiest Extraction 2 voor een unieke benadering van sequentiële verhalen. Zoals hij opmerkte: “Voor ons is dit een interessante manier om een verhaal in serie te vertellen – het is verrassender en onverwachter, en je krijgt niet exact dezelfde film als de vorige keer.”

Extraction 2 wordt op 16 juni uitgebracht op Netflix. De eerste film is nu beschikbaar om te streamen op Netflix.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning