Officiële Trailer van “Leave the World Behind” Met Julia Roberts

De onthulling van de officiële trailer voor “Leave the World Behind” geeft meer inzicht in de gebeurtenissen wanneer een cyberaanval de wereldwijde infrastructuur lamlegt.

Eén dag voor de wereldpremière van de film op het AFI Fest, gaf Netflix de volledige trailer voor “Leave the World Behind” vrij. Eerdere teasers toonden al de apocalyptische gebeurtenissen die de hoofdpersonages in beroering brengen. De officiële trailer verdiept zich verder in de chaos die ontstaat als gevolg van een cyberaanval die elektronica over de hele wereld uitschakelt.

Sterrencast en Productie

Oscarwinnares Julia Roberts, Oscarwinnaar Mahershala Ali, Oscargenomineerde Ethan Hawke, Myha’la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans en Kevin Bacon schitteren in deze film. De thriller is gebaseerd op de door de National Book Award genomineerde roman van Rumaan Alam en is geregisseerd door Sam Esmail, bekend van “Mr. Robot”. Esmail heeft ook het boek bewerkt en treedt op als producent. Andere producenten zijn Chad Hamilton, Julia Roberts, Marisa Yeres Gill en Lisa Gillan. Uitvoerende producenten zijn onder andere Barack Obama, Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman, Nick Krishnamurthy en de auteur Rumaan Alam.

Het Verhaal in Vogelvlucht

“Amanda (gespeeld door Roberts) en haar echtgenoot Clay (Hawke) huren een luxueus huis voor het weekend met hun kinderen, Archie (Evans) en Rose (Mackenzie). Hun vakantie neemt echter een onverwachte wending wanneer twee onbekenden – G.H. (gespeeld door Ali) en zijn dochter Ruth (Myha’la) – in het holst van de nacht arriveren met nieuws over een mysterieuze cyberaanval. Ze zoeken toevlucht in het huis dat ze beweren van hen te zijn”, aldus de samenvatting van Netflix. “De twee gezinnen worden geconfronteerd met een naderende ramp die met de minuut angstaanjagender wordt, waardoor iedereen zijn plek in een instortende wereld moet heroverwegen.”

Release Informatie

“Leave the World Behind” wordt op 22 november 2023 in geselecteerde bioscopen vertoond en maakt zijn streamingdebuut op Netflix op 8 december.

Blijf op de hoogte van het laatste filmnieuws en nog veel meer met Panda Bytes, jouw essentiële bron voor dagelijkse updates in de digitale wereld. Sluit je nu aan bij onze community!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning