Onverwachte Verrassing voor Rocket League Spelers

Onverwachte Verrassing voor Rocket League Spelers

Rocket League, beschikbaar op Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X, heeft spelers verrast met een nieuwe en onverwachte toevoeging aan het spel.

Nieuwe Muziek in Rocket League

Rocket League staat bekend om zijn uitgebreide muziekbibliotheek, variërend van klassieke nummers tot nieuwe releases van populaire artiesten. De recente toevoeging van muziek van NF heeft echter veel spelers verrast. Geen enkele fan had de opname van muziek van NF op hun bingokaart staan.

NF Muziek in Rocket League

Op het meest recente studioalbum van NF, getiteld HOPE, zijn de nummers ‘Let Em Pray’ en ‘Hope’ toegevoegd aan het spel. Deze nummers kunnen niet alleen beluisterd worden tijdens het gebruik van het hoofdmenu, maar fragmenten van de nummers kunnen ook gebruikt worden als ‘Player Anthems’, de nummers die afgespeeld worden wanneer iemand een doelpunt maakt of de MVP van de wedstrijd wint.

Bijzondere Passendheid van de Liederen

Het refrein van ‘Let Em Pray’ speelt tijdens deze momenten en past natuurlijk perfect bij de omgeving. Aan de andere kant, het einde van ‘Hope’ speelt ervoor, wat een beetje een vreemde pasvorm lijkt. ‘Hope’ is verre van een feestlied, en dit deel van het lied, in het bijzonder, is erg zwaar en intens. Het is zeker een ongewone keuze.

Onbekende Toekomst van de Liederen

Helaas, als je een van de liedjes als een ‘Player Anthem’ wilt, heb je de boot gemist. De liedjes zijn een paar dagen beschikbaar geweest in de item shop, maar ze zijn nu verdwenen. Het is onduidelijk of ze ooit in de toekomst zullen terugkeren.

Respons van de Community

De reactie van de Rocket League community op Twitter was overweldigend positief, met vele fans die hun enthousiasme uitten over de nieuwe toevoegingen. Velen waren opgewonden om NF muziek te hebben wanneer ze een doelpunt scoorden in Rocket League.

Conclusie

Rocket League blijft verrassen en vernieuwen met zijn toevoegingen, deze keer in de vorm van muziek van NF. Deze verandering heeft de dynamiek van het spel zeker op een positieve manier beïnvloed, en de spelers kijken uit naar meer verrassingen in de toekomst.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning