Paramount+ schrapt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’, ‘Star Trek: Prodigy’, ‘Queen of the Universe’ en ‘The Game’

Het is officieel: Paramount+ heeft besloten om de stekker te trekken uit een reeks originele series, waaronder ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’, ‘Star Trek: Prodigy’, ‘Queen of the Universe’ en ‘The Game’. Deze beslissing vormt onderdeel van een rigoureuze strategiewijziging om het contentaanbod te stroomlijnen en economische voordelen te genereren.

Afgeschreven series op Paramount+

‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ is na slechts één seizoen stopgezet, terwijl ‘Star Trek: Prodigy’ is geannuleerd vóór de start van het reeds aangekondigde tweede seizoen. Daarnaast zijn ‘The Game’ en ‘Queen of the Universe’, de realityshow gepresenteerd door Graham Norton, beiden geannuleerd na twee seizoenen.

Deze series worden samen met ‘Coyote’, ‘No Activity’, ‘Guilty Party’, ‘The Harper House’, ‘The Real World’ en ‘The Twilight Zone’ verwijderd van de streamingdienst om in aanmerking te komen voor afschrijving van de content. Ondanks deze zware beslissingen, krijgen de makers de mogelijkheid om hun series aan te bieden aan andere netwerken of streamingplatforms in de hoop dat deze daar een nieuw leven krijgen.

Een strijd tegen de almachtige dollar

Het lijkt erop dat entertainmentbedrijven, in een poging om meer schulden te vermijden, kiezen voor kostenbesparende maatregelen om te kunnen blijven concurreren. Deze annuleringen komen op een cruciaal moment, omdat Paramount+ op het punt staat te fuseren met Showtime, een deal die naar verwachting nog meer veranderingen met zich mee zal brengen.

Wat betekent dit voor de trouwe kijkers van ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’, ‘Star Trek: Prodigy’, ‘Queen of the Universe’ en ‘The Game’? Zullen deze shows gemist worden? Het lijkt erop dat de entertainmenthuizen links en rechts projecten schrappen, werknemers aan hun lot overlaten en beloftevolle verhalen beëindigen voordat ze echt op gang kunnen komen.

Fans laten van zich horen

Mogelijk nemen fans hun toevlucht tot sociale media om aandacht te vragen voor deze annuleringen, in de hoop hun geliefde series van de ondergang te redden. Dit is eerder gebeurd, en het kan opnieuw gebeuren. Laat ons in de reacties weten als u teleurgesteld bent door het aantal geannuleerde shows dit jaar.

Terwijl we het verdriet van de geannuleerde shows verwerken, kijken we ook vooruit naar wat de toekomst brengt voor Paramount+ en de impact van deze beslissingen op de streamingwereld

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning