Passie in de Ring: Perfect Addiction te zien op Amazon Prime Video

In een wereld waar ‘perfectie’ zijn betekenis dreigt te verliezen, probeert de film Perfect Addiction deze term opnieuw te definiëren. Hoewel de titel hoge verwachtingen schept, blijft de film net iets onder het niveau van perfectie.

Gebaseerd op het boek van Claudia Tan, volgt Perfect Addiction het leven van Sienna Lane (Kiana Madeira), een MMA-trainster wiens wereld op zijn kop staat na het ontdekken van een affaire tussen haar vriend Jax (Matthew Noszka) en haar zus. Vastbesloten om wraak te nemen, traint Sienna de getalenteerde maar verslagen Kayden (Ross Butler) om Jax in de ring te verslaan. Terwijl ze samenwerken, bloeit er ook een romantische band tussen Sienna en Kayden.

De film combineert spanning met romantiek en voegt actie- en sportelementen toe. Ondanks enkele clichés en voorspelbare verhaallijnen, zorgt dit voor een ontspannende kijkervaring. De dialogen zijn soms wat eenvoudig, wat de karakterontwikkeling enigszins belemmert. Toch hebben young-adult-films als deze de potentie om gedurfd en realistisch te zijn.

De acteerprestaties zijn aangenaam, maar het script en de plot laten weinig ruimte voor verdere karakterontwikkeling. Perfect Addiction heeft zeker potentieel, maar mist de kans om een blijvende indruk achter te laten.

Desalniettemin biedt de film een aangenaam tijdverdrijf voor liefhebbers van voorspelbare romantische films met actie- en sportelementen. Perfect Addiction is een geschikte keuze voor een ontspannen avond.Hoewel het niet de meest vernieuwende of diepgaande film is, biedt het een plezierige afleiding. Verwacht echter geen perfectie, want die is in deze film net buiten bereik.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning