Recensie ‘Extraction 2’: Hemsworths Meest Recente Top-Actiefilm

Een grondige bespreking van Netflix’s Extraction 2, met in de hoofdrollen Chris Hemsworth, Idris Elba en Golshifteh Farahani. Beschikbaar op Netflix vanaf deze vrijdag!

Chris Hemsworth, Een Acteur van Wereldklasse

Chris Hemsworth is zonder twijfel een van de meest herkenbare acteurs van onze generatie. Misschien het meest bekend om zijn rol als Thor, de God van de Donder, in het Marvel Cinematic Universe, heeft Hemsworth een scala aan zijn acteervermogen laten zien in verschillende rollen. Van actie tot komedie, er lijkt geen rol te zijn die hij niet kan spelen, en Hemsworth bewijst dit opnieuw in Extraction 2.

Het Verhaal van Extraction 2

Het universum van Extraction werd in 2020 tot leven gebracht door Netflix, waarbij de zwarte markt huurling Tyler Rake op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe werd gestuurd. Gezien hoe de eerste film eindigde, was het moeilijk te bedenken waar Extraction 2 naartoe kon gaan.

In Extraction 2, worden de losse eindjes van Tyler’s lot vervuld en vroeg in de film duidelijk gemaakt. We komen te weten wat er gebeurde na zijn duik in de rivier, een gebeurtenis die op zijn minst Tyler’s leven zou moeten hebben veranderd, zo niet hem zou hebben gedood.

De Missie in Extraction 2

Zijn doel is om Ketevan Radiani (Tinatin Dalakishvili) en haar kinderen Sandro (Andro Japaridze) en Nina (Marta & Mariami Kovziashvili) te redden. Dit is echter geen normale taak, aangezien de familie zich in een gevangenis bevindt, maar niet omdat ze criminelen zijn. In plaats daarvan zitten ze vast in de gevangenis met haar man Davit (Tornike Bziava), een Georgische maffia wiens familie veel invloed heeft op de lokale overheid.

De Actie in Extraction 2

Met Extraction 2 als een actiefilm, zou het niet verrassend moeten zijn dat er van begin tot eind een schat aan actiescènes is. Deze film gebruikte echter enkele interessante en spannende technieken om de actie te verheffen van basis naar buitengewoon.

Spectaculaire Gevechtsscènes

Een scène die zo duidelijk in mijn hoofd blijft hangen is die in de Georgische gevangenis. De hele gevechtsscène voelde aan als een enkele take, met enkele slimme cameratechnieken.

De Pluspunten van Extraction 2

Chris Hemsworth verdient lof voor zijn prestatie in Extraction 2, met een sterke uitvoering zowel in actie als in het hart. Hemsworth doet het fenomenaal in deze rol en ik wil alleen maar meer van Tyler zien.

Karakterontwikkeling in Extraction 2

Extraction 2 neemt de tijd om kijkers de kans te geven om echt te begrijpen wie Tyler is en waarom hij zo gebroken is als we hem voor het eerst ontmoeten.

De Minder Sterke Punten van Extraction 2

Omdat de actie de hoofdtrekking van deze film is, is het verhaal zelf op sommige plekken zwak om de actie voort te stuwen. Er zijn enkele momenten in het midden die verward aanvoelden, met sommige keuzes van personages die een wenkbrauw doen fronsen.

Conclusie van Extraction 2

Ondanks enkele zwakke punten is Extraction 2 nog steeds een leuke film, met actie die opwindend is en een verhaal dat over het algemeen sterk is. Deze film liet me meer willen en ik kan niet wachten om de film opnieuw te kijken, omdat ik al een tijdje niet zo’n actie in een film heb gezien.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning