s Animal Crossing: New Horizons de moeite waard om in 2023 opnieuw te spelen?

Ondanks het feit dat Animal Crossing: New Horizons geen updates meer krijgt, blijft de fanatieke fanbasis continu nieuwe manieren vinden om het spel leuk te houden.

Passie voor Animal Crossing: New Horizons blijft

Sinds de laatste grote update in 2021, genaamd Animal Crossing: New Horizons versie 2.0, heeft Nintendo aangekondigd dat er geen updates meer zullen komen voor het spel. Dit was teleurstellend voor de trouwe spelersbasis, maar dit heeft de inwoners er niet van weerhouden om op hun eilanden te blijven en hun harde werk voort te zetten. Er zijn nog steeds veel dingen te doen in Animal Crossing: New Horizons die het spel ook in 2023 fris houden.

Nieuwe ontwerpen met NookLink

De Able Sisters-winkel biedt dagelijks wisselende modeartikelen, maar als spelers op zoek zijn naar meer, hoeven ze niet verder te zoeken dan NookLink. Met een Nintendo Switch Online-abonnement krijgen spelers toegang tot een hele database met ontwerpen die door andere spelers zijn gemaakt. Deze ontwerpen zijn niet beperkt tot alleen kleding, maar omvatten ook borden, terreinpatronen, behang en aangepaste meubeltexturen. Spelers hebben eilanden kunnen creëren die onvoorstelbaar zijn met alleen het basisspel.

Gezellige online multiplayer-spellen

Animal Crossing: New Horizons is een perfect spel om samen online of op dezelfde bank te spelen. Spelers kunnen vrienden uitnodigen om samen deel te nemen aan de Bug Offs en Fishing Tourneys, hun creaties te laten zien, items uit te wisselen, elkaars planten water te geven voor extra voordelen of gewoon om op bezoek te komen. Een andere trend is het organiseren van door spelers gecreëerde spellen op hun eilanden, zoals verstoppertje, Survivor- of Big Brother-achtige competities, loterijen of weggeefacties, en nog veel meer creatieve ideeën.

Zeldzame eilandbewoners verzamelen

De bewoners van het spel hebben elk hun eigen unieke persoonlijkheden en uiterlijk, wat sommige zeldzame Animal Crossing: New Horizons-bewoners populairder en gewilder maakt dan anderen. Hoewel er bijna 400 bewoners in het spel zijn, zijn ze niet allemaal even gemakkelijk te vinden. Spelers kunnen met een leeg perceel andere verlaten eilanden bezoeken via Dodo Airlines of Kapp’ns boot. Daar kunnen ze een willekeurige bewoner vinden en uitnodigen om in te trekken.

Opnieuw beginnen in Animal Crossing: New Horizons

Voor spelers die zich volledig vervelen of gewoon iets nieuws willen opbouwen, is het opnieuw beginnen met hun eiland een optie. Dit kan betekenen dat alle meubels in de opslag worden gezet en terraforming wordt gebruikt om het Animal Crossing-eiland opnieuw vorm te geven, of gewoon door het volledige save en leuk.

Soms kan een frisse start helpen om de opwinding weer terug te brengen in een geliefd spel, zelfs na honderden uren spelen. Ondanks het gebrek aan grote updates van Nintendo heeft de fanbase van Animal Crossing: New Horizons allerlei unieke manieren gevonden om hun favoriete gezellige spel levend te houden. Het is vaak nodig om creatieve manieren te vinden wanneer een ontwikkelaar een IP lijkt te negeren. Hoewel het ogenschijnlijk eenvoudig maar verslavend en ontspannend is, is het zeker een van de spellen met een gepassioneerde spelersbasis. Animal Crossing: New Horizons blijft de moeite waard, ongeacht hoe je het speelt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning