Seizoen 2 van Interview with the Vampire Wordt Slachtoffer van de SAG-AFTRA Staking

Het lijkt erop dat zelfs de vampiers van AMC niet immuun zijn voor de recente stakingen in Hollywood.

SAG-AFTRA Staking: Impact op AMC Studios

De staking van de Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) brengt seizoen 2 van Interview with the Vampire van AMC tot een abrupt einde. De buitengewoon populaire serie van AMC en AMC+ maakte tijdens het eerste seizoen indruk op critici, met een bijna perfecte Tomatometer-score van 99%. Volgens Deadline heeft de opkomende SAG-AFTRA-staking echter de productie van de show stilgelegd.

Het tweede seizoen van Interview with the Vampire stond gepland voor 2024, en dat kan nog steeds het geval zijn. Maar voorlopig heeft de SAG-AFTRA-staking de verdere avonturen van Lestat de Lioncourt (Sam Reid) en Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) in de wacht gezet.

Gevolgen voor San Diego Comic-Con

Dit nieuws roept ook vragen op over of Interview with the Vampire nu zal verschijnen op de San Diego Comic-Con (SDCC) van deze week. Fans zouden op de SDCC van 2023 een voorproefje van het komende seizoen krijgen.

De Nieuwe Claudia: Delainey Hayles

Promotiebeelden van de nieuwe actrice die Claudia speelt in seizoen 2, Delainey Hayles, zijn al te vinden op sociale media. Bailey Bass nam de rol op zich in seizoen 1, maar zij is vervangen door Hayles voor de voorzienbare toekomst.

Interview with the Vampire Fans Moeten Langer Wachten op Seizoen 2

Gebaseerd op de bestsellers van de overleden auteur Anne Rice, eindigde het herbedachte Interview with the Vampire in seizoen 1 met Armand (Assad Zaman) die zijn ware identiteit onthult aan Daniel Molloy (Eric Bogosian). De vampier toonde zijn bovennatuurlijke kracht van vliegen voor de angstige journalist, maar de onthullende cliffhanger laat meer dan de helft van Rice’s roman uit 1976 over voor seizoen 2.

Toekomst van de Serie

De schoonheid van de AMC/AMC+ serie is dat, in tegenstelling tot de film uit 1994 met Tom Cruise en Brad Pitt in de hoofdrollen, de gehele boekenreeks The Vampire Chronicles volledig kan worden verkend via de televisie en streaming – als de kijkcijfers standhouden. Een vervolg uit 2002 vond zijn weg naar de bioscoop, maar de Queen of the Damned adaptatie combineerde elementen uit Rice’s tweede en derde romans (The Vampire Lestat, The Queen of the Damned) in plaats van zich te concentreren op een van de twee. Maar de zogenaamde sequel, met Aaliyah in de titelrol, scoorde slecht bij de critici met 17% op Rotten Tomatoes.

De toekomst lijkt echter rooskleurig voor AMC’s Interview with the Vampire, als het de SAG-AFTRA-staking voorlopig kan doorstaan. Fans blijven gespannen wachten op nieuws over seizoen 2 en hopen op voortzetting van de verdere avonturen van Lestat de Lioncourt en Louis de Pointe du Lac.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning