Brad Pitt: Zijn 5 Slechtste Films Ooit

Hoewel Brad Pitt wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde acteurs van onze generatie, heeft ook hij zijn deel aan filmmissers gehad. In dit artikel duiken we dieper in de vijf films die volgens critici en fans niet tot zijn beste werk behoren.

1. The Mexican (2001)

In “The Mexican” vertolkt Brad Pitt de rol van Jerry Welbach, een ondergeschikte maffioso die de opdracht krijgt een zeldzaam pistool, genaamd “The Mexican“, over de grens te smokkelen. Terwijl de film boordevol actie en avontuur zit, belooft het verhaal meer dan het levert. De kijker blijft achter met een gevoel van onvervuldheid, mede door het gebrek aan chemie tussen de sterren Pitt en Julia Roberts. De film mist consistentie in zijn toon, schommelend tussen komedie en drama, wat verwarring kan veroorzaken bij het publiek.

2. Meet Joe Black (1998)

Meet Joe Black” is een verhaal van leven, dood en de mysteries van het hiernamaals. Brad Pitt speelt de Dood, die de aardse wereld bezoekt in de vorm van een jongeman genaamd Joe Black. Hoewel het een interessant uitgangspunt heeft, wordt de film vaak bekritiseerd vanwege zijn trage tempo en overmatige lengte. Pitt’s acteerwerk wordt als houterig ervaren en het ontbreekt de film aan emotionele diepte die nodig is voor een dergelijk diepzinnig onderwerp.

3. Johnny Suede (1991)

In een vroege rol speelt Brad Pitt Johnny Suede, een jongeman met dromen van rocksterrendom. Met zijn unieke kapsel en zijn liefde voor suède schoenen probeert Johnny zijn weg in de muziekwereld te vinden. Ondanks enkele humoristische momenten, ontbreekt het de film aan een duidelijke richting. Pitt’s vertolking van een naïeve rockster voelt soms overdreven, en het verhaal blijft vaak steken in oppervlakkige scenario’s zonder echte diepgang.

4. The Devil’s Own (1997)

Deze actiethriller zet Brad Pitt tegenover Harrison Ford. Pitt speelt een Ierse terrorist die in Amerika komt en verwikkeld raakt in conflicten en complotten. Terwijl de film spannende momenten kent, wordt Pitt’s Ierse accent vaak als ongeloofwaardig beschouwd. Daarnaast mist de film dieper inzicht in de complexe politieke situatie van Ierland, wat resulteert in een oppervlakkige en soms misleidende voorstelling van de gebeurtenissen.

5. Cool World (1992)

Een gedurfde poging om animatie en live-action te combineren, “Cool World” ziet Brad Pitt in een verwarrende wereld waar cartoons en realiteit botsen. De film probeert innovatief en vernieuwend te zijn, maar het eindresultaat is chaotisch en onbevredigend. De animaties voelen ruw en onafgemaakt, en het plot is vaak moeilijk te volgen. Hoewel het een uniek concept heeft, faalt de film in de uitvoering, waardoor het een van Pitt’s meest bekritiseerde werken is.

Wat vind jij van deze films met Brad Pitt laat het weten op onze socials

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning