Selena Gomez: My Mind & Ik – Exclusieve Première op Apple TV+ op 4 november

Apple en Selena Gomez hebben samen de onthulling gedaan van hun langverwachte documentaire film Selena Gomez: My Mind & Ik, geregisseerd en geproduceerd door de gerenommeerde filmmaker Alek Keshishian, bekend van “Madonna: Truth or Dare”.

Het Verhaal achter de Ster

Na jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan, bereikt Selena Gomez ongekende hoogtes in haar carrière. Echter, net op het moment dat alles voorspoedig lijkt te gaan, wordt ze geconfronteerd met uitdagingen die haar in duistere tijden brengen. Deze oprechte en intieme documentaire biedt een kijkje in haar zesjarige reis naar een nieuw levenshoofdstuk.

Selena, als muzikant, heeft al indrukwekkende mijlpalen bereikt: meer dan 210 miljoen verkochte singles wereldwijd en een verbazingwekkende 45 miljard streams van haar muziek. Dit jaar mocht ze een Grammy-nominatie op haar naam schrijven voor haar allereerste Spaanstalige EP en ontving ze een Emmy-nominatie voor haar rol in de veelgeprezen serie “Only Murders in the Building”, waarin ze naast grootheden als Steve Martin en Martin Short speelt.

Alek Keshishian: Een Meester in Documentaires

Alek Keshishian heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de wereld van documentaires. Hij is de regisseur van de ooit zo succesvolle film “Madonna: Truth or Dare”, die vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke documentaires in zijn soort.

In de teaser trailer van “My Mind & Ik” zien fans Selena in verschillende fasen van haar leven: lachend, huilend en genietend van elk moment. Selena deelde de trailer ook op haar Instagram met het bijschrift: “My Mind & Ik. We zijn het soms niet eens, en er zijn momenten dat het overweldigend wordt… Maar ik zou niets aan mijn leven veranderen.”

Apple’s Voortdurende Partnerschap

Dit is de tweede keer dat Apple de handen ineenslaat met de producenten Lighthouse Management + Media en Interscope Films. Eerder brachten ze samen de Emmy-genomineerde documentaire “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry” uit.

Apple TV+ in Vogelvlucht

Apple TV+ staat bekend om zijn uitmuntende drama’s, komedieseries, films, vernieuwende documentaires en entertainment voor het hele gezin. Sinds de lancering op 1 november 2019 heeft Apple TV+ zich gepositioneerd als een vooraanstaande speler op het gebied van streamingdiensten, met een indrukwekkende lijst van originele titels en talrijke prijzen en nominaties.

Tot Slot

De release van Selena Gomez: My Mind & Ik op Apple TV+ is weer een bewijs van Apple’s toewijding aan kwaliteitscontent. Voor fans van Selena en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het echte verhaal achter de schermen van een wereldster, is deze documentaire een absolute must-see.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning