Seven Kings Must Die, het filmvervolg op The Last Kingdom

In maart 2022 was het laatste seizoen van The Last Kingdom te zien op Netflix. Nu, na meer dan een jaar wachten, is het bijna tijd voor de langverwachte film Seven Kings Must Die, die het spectaculaire einde van het hele verhaal zal vormen. Netflix heeft al veel succes gehad met de serie, en veel fans kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe film.

Seven Kings Must Die vertelt het verhaal van de strijd om de kroon na de dood van koning Edward, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers vechten om de macht. Uhtred wordt gevraagd om hulp bij de plannen van een alliantie en staat voor een moeilijke keuze tussen zijn dierbaren en zijn droom om een verenigd Engeland te creëren.

De film bevat veel bekende gezichten uit de serie, zoals Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes en Magnus Bruun. Enkele weken geleden werden we al verrast met beelden en nu is er ook een trailer beschikbaar die een betere indruk geeft van de film. Seven Kings Must Die zal vanaf 14 april te zien zijn op Netflix.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning