Silent Hill: Ascension komt naar mobiele apparaten!

Officiële releasedatum bekendgemaakt

Uitgever Konami in samenwerking met ontwikkelaar Genvid Entertainment hebben zojuist aangekondigd dat Silent Hill: Ascension eind deze maand naar mobiele apparaten komt. Als je het nog niet gehoord hebt, is deze game een interactieve streaming serie gelinkt aan een mobiele app. Hierbij kun jij het lot van de karakters in het spel beïnvloeden.

Wat kun je verwachten?

Silent Hill: Ascension is niet zomaar een game; het is een interactieve streaming serie waarbij JIJ, samen met de community, de canon van Silent Hill zal beïnvloeden. Deze serie volgt meerdere hoofdpersonages uit verschillende locaties wereldwijd die geteisterd worden door nieuwe en angstaanjagende monsters van Silent Hill. Deze monsters, verborgen in de schaduw, dreigen mensen en hun kinderen te verslinden. Ze worden aangetrokken door recente moorden en lang onderdrukte schuldgevoelens en angsten.

Unieke kenmerken:

  • Dagelijkse Live Verhaalscènes: Iedere dag is anders op basis van JOUW acties en de beslissingen van het publiek.
  • Samen Trauma’s Aanpakken: Deze vernieuwende serie laat een publiek van miljoenen toe om karakters te helpen overleven of hun lot te veranderen.
  • Adembenemende Grafische Vormgeving: Hoogwaardige streaming visuals direct op jouw telefoon dompelen je onder in de gruwelen van Silent Hill.

En er is nog meer! We hebben voor jou ook een gloednieuwe trailer over de game, die op 31 oktober gelanceerd wordt voor zowel iOS als Android.

Conclusie

Ben jij klaar om je onder te dompelen in de wereld van Silent Hill? Dan is dit je kans! Silent Hill: Ascension belooft niet alleen een game te zijn, maar een volledige beleving. Houd je mobiel in de gaten en bereid je voor op een ongeëvenaarde interactieve ervaring. En vergeet niet: jouw keuzes bepalen het verloop van het verhaal. Veel speelplezier!

Zorg dat je niets mist en blijf op de hoogte van de laatste updates in de game-wereld met Panda Bytes. Sluit je aan bij onze community en wees altijd een stap voor!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning