Star Wars Jedi: Het Vervolg Waar Fans Op Wachten

Een nieuwe horizon voor Cal Kestis, Merrin en hun bemanning

Het universum van Star Wars blijft zich uitbreiden en, volgens de laatste geruchten, kunnen fans zich verheugen op een nieuw avontuur. De acteur die Cal Kestis speelt, Cameron Monaghan, lijkt te hebben bevestigd dat een vervolg op “Star Wars Jedi: Survivor” momenteel in de maak is.

Officieuze Bekendmaking

Tijdens een recent panelgesprek op de Ocala Comic Con heeft Monaghan laten doorschemeren dat een derde Star Wars Jedi-game in ontwikkeling is. “We zijn op dit moment bezig met het derde deel,” verklaarde hij, “Het is een groot project en we hopen weer iets geweldigs voor jullie te maken.” Zijn mede-ster, Tina Ivlev die Merrin speelt, leek dit nieuws enthousiast te bevestigen.

Een Verwachte Trilogie?

Stig Asmussen, de regisseur van “Star Wars Jedi: Fallen Order” en “Survivor”, heeft in een eerder interview met IGN genoemd dat hij de gamereeks als een trilogie ziet. Hij sprak over de visie en het tijdskader voor Survivor, evenals de toekomstige avonturen van Cal Kestis. Gezien de gebeurtenissen aan het einde van “Survivor”, waarin Cal en Merrin de jonge Kata Akuna adopteren, lijkt er zeker ruimte voor een vervolg.

Nieuwe Gameplay Mogelijkheden?

In “Survivor” zagen we dat Cal Kestis zich waagde aan de krachten van de Duistere Kant. Dit biedt zeker nieuwe mogelijkheden voor gameplay-mechanica in het komende spel. Fans speculeren al over wat dit zou kunnen betekenen voor het volgende avontuur van Cal.

Waar Kunnen We “Survivor” Spelen?

“Star Wars Jedi: Survivor” is momenteel beschikbaar op PlayStation 5, Windows PC en Xbox Series X. Er worden ook versies voor PlayStation 4 en Xbox One ontwikkeld. Respawn heeft onlangs een nieuwe prestatiepatch voor Survivor uitgebracht, die verschillende problemen met het spel aanpakt.

Conclusie

Met de onthulling van Cameron Monaghan en de bevestiging door Tina Ivlev, lijkt het erop dat Star Wars fans iets hebben om naar uit te kijken. Het avontuur van Cal Kestis en zijn team is nog lang niet voorbij. Blijf op de hoogte bij Panda Bytes voor de laatste updates en boeiende inzichten over deze ontwikkelingen in de Star Wars-gamewereld!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning