Star Wars, Sabine Wren, Mandaloriaanse Helm, Hasbro, Black Series: Sabine Wren’s Black Series Replica

De wereld van Star Wars blijft zich uitbreiden met innovatieve producten en memorabilia. In samenwerking met Hasbro heeft Star Wars onlangs een collectie Ahsoka-producten onthuld. Het pronkstuk van deze collectie? Een Black Series replica helm van de Mandaloriaanse Jedi Sabine Wren.

Nieuwe toevoeging aan de Black Series collectie

Star Wars en Hasbro hebben een indrukwekkende replica van Sabine Wren’s Mandaloriaanse helm ge├»ntroduceerd. Fans zullen blij zijn te weten dat dit niet zomaar een helm is. Het is een eerbetoon aan Sabine’s Nite Owl schilderwerk uit Star Wars Rebels, die in de herfst van 2024 zal worden uitgebracht. Deze helm, een combinatie van vakmanschap en gedetailleerd ontwerp, biedt fans een unieke kans om een stukje Star Wars-geschiedenis in handen te krijgen.

Kenmerken van de Black Series Sabine Wren Elektronische Helm

Deze helm, geprijsd op $131,99, is niet alleen visueel verbluffend, maar beschikt ook over geavanceerde elektronische functies. Net als eerdere Mandaloriaanse helmen van iconische figuren zoals Boba Fett en Bo-Katan Kryze, heeft Sabine’s helm een lichtgevende heads-up display. Een afstandsmeter kan ook worden neergelaten, wat bijdraagt aan de authenticiteit van de replica.

Bovendien is Sabine’s helm uniek qua design, onderscheidend van andere Mandaloriaanse helmen met specifieke visuele kenmerken zoals de vizier en bijkomende verouderingseffecten. Kortom, dit is geen herverfde Bo-Katan helm; het is een meesterwerk op zich.

Sabine Wren: Tussen Mandaloriaan en Jedi

Sabine Wren, gespeeld door Natasha Liu Bordizzo, heeft zichzelf opnieuw op de kaart gezet in de nieuwe Ahsoka-show. Naast haar trainingsperiode onder Ahsoka Tano (Rosario Dawson) om een Jedi te worden, heeft Sabine besloten haar Mandaloriaanse pantser en helm opnieuw te dragen. Deze beslissing markeert haar unieke status in het Star Wars-universum: een figuur die zowel Mandaloriaan als Jedi is.

Wat bijzonder interessant is, is dat het ontwerp en schilderwerk van Sabine’s pantser en helm consistent blijven met hun verschijning in de epiloog van Star Wars Rebels. De witte en blauwe Nite Owl-patronen op Wren’s helm zijn met grote precisie nagemaakt voor deze nieuwe Black Series replica.

Beschikbaarheid en verdere informatie

De nieuwe Black Series Sabine Wren Elektronische Helm is nu beschikbaar voor pre-order en wordt verwacht in de herfst van 2024.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning