Sterren als Zoe Saldaña, Nicole Kidman en Morgan Freeman in de trailer van Taylor Sheridan’s Special Ops: Lioness

Yellowstone-maker Taylor Sheridan zet zijn dominantie op het kleine scherm voort met zijn nieuwste met sterren bezaaide project voor Paramount+, Special Ops: Lioness, waarin Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman en Nicole Kidman te zien zijn. De serie richt zich op de door Zoe Saldaña gespeelde verscheurde geheimagente en de rol die zij speelt in het Lioness Program van de CIA, een organisatie die wordt geleid door Nicole Kidman.

De Rol van Zoe Saldaña in Special Ops: Lioness

Zoe Saldaña speelt de rol van Joe, een personage dat de complexiteit van haar persoonlijke en professionele leven probeert te balanceren als speerpunt van de CIA in de oorlog tegen het terrorisme. Haar personage is zowel complex als diepgaand, met conflicten die zich zowel op persoonlijk als professioneel niveau afspelen.

De Lioness Program: De Voorhoede in de Strijd tegen het Terrorisme

Het Lioness Program, onder leiding van Kaitlyn Meade (gespeeld door Nicole Kidman) en Donald Westfield (Michael Kelly), is de organisatie die zich in de voorhoede van Amerika’s strijd tegen het terrorisme bevindt. De plot van de serie belicht de strategieën en technieken die worden gebruikt in deze strijd, en geeft inzicht in de moeilijkheden en uitdagingen die hierbij komen kijken.

Toevoeging van een Nieuwe Gezicht: Laysla De Oliveira

Een agressieve Marine Raider genaamd Cruz, gespeeld door Laysla De Oliveira, wordt gerekruteerd om undercover te werken naast Joe tussen de machtsmakelaars van staatsterrorisme in de inspanningen van de CIA om de volgende 9/11 te dwarsbomen. Deze nieuwe dynamiek belooft interessante en intense situaties in de serie te brengen.

Special Ops: Lioness – Exclusief op Paramount+ En Sky ShowTime

Bekijk de teaser en de tweedelige première van Special Ops: Lioness op zondag 23 juli, exclusief op Paramount+. Daarna kunt u elke zondag genieten van nieuwe afleveringen. Deze serie markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Paramount+, en belooft een must-see te worden voor liefhebbers van actie en drama. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit spannende nieuwe avontuur.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning