Super Mario Bros. Wonder: Een Rangschikking van de Beste Power-ups

Super Mario Bros. Wonder is wellicht het meest kleurrijke en eigenzinnige spel in de Mario-franchise tot nu toe. Het barst van dromerige thema’s en een oneindige dosis creativiteit. Maar zoals elk nieuw Mario-spel komt het ook met een set gloednieuwe power-ups en een aantal terugkerende klassiekers die we allemaal kennen en waarderen. Hieronder hebben we een grondige rangschikking gemaakt van alle power-ups in Super Mario Bros. Wonder.

6. Super Paddenstoel

Weinig dingen in de gamingwereld zijn zo herkenbaar als de rood-witte Super Paddenstoel, die zijn debuut maakte in het originele Super Mario Bros. voor de NES. In Super Mario Bros. Wonder is deze klassieke Mario power-up opnieuw aanwezig. Hoewel het misschien niet de meest opwindende power-up is, is het wel een van de meest essentiële, omdat het je een extra leven geeft.

5. Super Ster

Net als de Super Paddenstoel debuteerde de Super Ster in het originele Super Mario Bros. Deze iconische power-up geeft je tijdelijk onoverwinnelijkheid, waardoor je gemakkelijk door lastige delen van een level kunt manoeuvreren.

4. Vuur Bloem

De Vuur Bloem is een andere klassieke power-up die teruggaat naar het originele Super Mario Bros. Hoewel het werpen van vuurballen wellicht niet meer nieuw is, blijft het ongetwijfeld een coole feature.

3. Bubbel Bloem

De Bubbel Bloem is een interessante toevoeging aan het spel. Je kunt op je eigen geblazen bubbels springen om nieuwe hoogten te bereiken, wat ideaal is voor het verzamelen van items. Daarnaast kun je vijanden in de bubbel vangen en ze omzetten in munten.

2. Boor Paddenstoel

Met de Boor Paddenstoel kan je Mario en zijn vrienden onder de grond laten graven. Dit maakt het navigeren door levels en het verzamelen van items een stuk eenvoudiger.

1. Olifant Fruit

Het Olifant Fruit is ongetwijfeld de meest opvallende power-up in Super Mario Bros. Wonder. Hiermee krijg je superkrachten waarmee je blokken met gemak kunt breken en vijanden met je slurf kunt aanvallen.

Conclusie

Super Mario Bros. Wonder blijft een vernieuwend en spannend spel in de Mario-franchise. Of je nu een fan bent van de klassieke power-ups of altijd op zoek bent naar iets nieuws, er is voor ieder wat wils. Elk van deze power-ups biedt unieke mogelijkheden die de gameplay verrijken en spelers helpen bij hun avonturen in de wonderlijke wereld van Mario. Welke power-up is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning