Super Mario Wonder: Aftellen naar 20 Oktober!

De gaming wereld is in rep en roer, want op 20 oktober komt de langverwachte game ‘Super Mario Wonder’ uit. Als eerbetoon en om de tijd tot de release te overbruggen, hebben we een top vijf van de beste Mario spelletjes op een rij gezet die je absoluut niet mag missen. Deze klassiekers garanderen nog altijd uren speelplezier en helpen je de dagen tot de lancering van het nieuwe spel door te komen.

We kunnen haast niet wachten en verheugen ons enorm op deze nieuwe toevoeging in de Super Mario serie. Mario heeft door de jaren heen bewezen niet alleen een icoon te zijn, maar ook keer op keer voor innovatie en plezier te zorgen.

1. Mario Kart 8 Deluxe

Het toppunt van raceplezier, Mario Kart 8 Deluxe biedt spelers een schitterende mix van klassieke en nieuwe tracks, spannende power-ups en een diverse selectie van personages. Met vlekkeloze graphics en de toevoeging van nieuwe speelmodi, blijft dit spel een must-have voor elke Mario-fan.

2. Super Mario Odyssey

Een grandioos avontuur dat spelers meeneemt op een wereldwijde reis vol verrassingen. De toevoeging van Cappy, Mario’s levende pet, introduceert een nieuw niveau van gameplay en exploratie. Met meer dan 900 manen om te verzamelen, zorgt dit spel voor urenlang plezier.

3. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Deze titel combineert het beste van twee werelden: de vrolijke, klassieke gameplay van Super Mario 3D World met de innovatieve open-wereld exploratie van Bowser’s Fury. Een tweeledig avontuur dat zowel solo als met vrienden gespeeld kan worden.

4. Super Mario Maker 2

Voor de creatievelingen onder ons biedt Super Mario Maker 2 een oneindige wereld van mogelijkheden. Spelers kunnen hun eigen levels ontwerpen, delen en spelen, wat zorgt voor eindeloos replay-waarde.

5. Luigi's Mansion 3

Hoewel Mario’s naam niet in de titel voorkomt, speelt dit spookachtige avontuur zich af in een wereld waar hij centraal staat. Vol puzzels, geheimen en spookjachtactie, is dit een must-play voor elke fan.

Een Eervolle Vermelding: Super Mario Bros 3

Een van de meest invloedrijke games in de geschiedenis, Super Mario Bros 3, blijft een klassieker die zelfs decennia na zijn release nog steeds wordt gekoesterd. Nu beschikbaar op de Nintendo Switch Online service, is het een nostalgische reis die je niet mag missen.

Conclusie

Tot het moment dat ‘Super Mario Wonder’ in de schappen ligt, kunnen we ons gelukkig nog even vermaken met de oudere pareltjes uit de serie. Dus, duik terug in die nostalgische werelden en geniet tot 20 oktober van wat de Mario-geschiedenis ons tot nu toe heeft gebracht!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning