Terugkeer van ‘The Ultimate Fighter’: Conor McGregor en Michael Chandler Nu Te Zien

Het langverwachte 31e seizoen van de UFC-realityserie ‘The Ultimate Fighter’ is sinds 2 juni 2023 wekelijks live te bekijken via discovery+ en Eurosport. Dit jaar worden we getrakteerd op de langverwachte terugkeer van Conor McGregor en de bevestigde aanwezigheid van Michael Chandler. Dit is een sportevenement waar elke MMA-fan reikhalzend naar uitkijkt.

The Ultimate Fighter: Een Explosieve Mix van Sport en Entertainment

The Ultimate Fighter (TUF) is veel meer dan alleen een realityshow; het is een veeleisende competitie waarbij MMA-vechters strijden om een felbegeerd UFC-contract. Met UFC bedoelen we natuurlijk de Ultimate Fighting Championship, de grootste mixed-martial-artsorganisatie (MMA) ter wereld. De TUF-deelnemers, die zich in hetzelfde huis bevinden, nemen het in twee teams tegen elkaar op, wat leidt tot spannende confrontaties en verrassende wendingen.

Het Hoge Stakes Seizoen van ‘The Ultimate Fighter’

Dit seizoen staat in het teken van hoge inzet, met ervaren UFC-vechters die het in 12 afleveringen opnemen tegen aanstormend talent. De teams worden begeleid door professionals uit de UFC-wereld. En dit jaar is er extra reden om enthousiast te zijn: Conor McGregor, bekend om zijn briljante vechttechnieken en flamboyante persoonlijkheid, maakt zijn langverwachte comeback.

McGregor, die voor het laatst actief was in de UFC in 2015, is na twee jaar afwezigheid terug op het wereldtoneel. Naast McGregor maakt ook Michael Chandler, een snel rijzende ster binnen de UFC, zijn debuut in de realityserie. Aan het einde van het seizoen zullen deze twee titanen van de vechtsport het tegen elkaar opnemen in de Octagon.

Bekijk ‘The Ultimate Fighter’ Nu op discovery+ en Eurosport

Bent u klaar voor de actie? U kunt het 31e seizoen van The Ultimate Fighter nu live volgen vanuit Nederland. De serie wordt wekelijks uitgezonden, met de eerste aflevering die online verscheen op 2 juni om 4 uur ‘s nachts op discovery+. Daarnaast is de show te zien op Eurosport 2 om 21:00 uur en om 23:50 uur bij Eurosport 1.

Met een sportabonnement bij discovery+ heeft u toegang tot alle UFC-evenementen zonder reclame, en kunt u kiezen tussen Nederlands of Engels commentaar. Naast de wedstrijden biedt discovery+ extra content zoals interviews, UFC Countdown, Dana White’s Contender Series en UFC Unleashed. U kunt zich abonneren via de eigen website of als add-on kanaal bij Amazon Prime Video.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning