The librarians’: Een Vervolg bij The CW Series

The librarians’: Een Vervolg bij The CW

Een Nieuw Hoofdstuk voor de Oorspronkelijke Serie van TNT

Zoals beloofd brengt The CW  librarians’ terug met een gloednieuw vervolg getiteld ‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’. In de context van een massale inhoudelijke herziening, hoopt The CW dat ‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’ zich ontwikkelt tot een franchise. De serie gaat in première in 2024.

Het origineel van ‘The librarians’ werd uitgezonden op TNT van 2014 tot 2018 en eindigde na vier seizoenen. Rebecca Romijn, Noah Wyle, Christian Kane, John Kim, Lindy Booth en John Larroquette schitterden als de heldhaftige groep. Of de oorspronkelijke cast terugkeert voor het vervolg, is door The CW nog niet bekendgemaakt.

Dean Devlin Neemt de Leiding

Schrijver Dean Devlin, uitvoerend producent van de oorspronkelijke serie, is aangesloten bij de reboot als uitvoerend producent en showrunner. Het originele programma is gecreëerd door John Rogers.

Wat kunnen we verwachten van ‘Het Volgende Hoofdstuk’?

‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’ is een spin-off van de originele tv-serie ‘De Bibliothecarissen’, waarin de avonturen van de bewaarders van een magisch depot vol met de krachtigste en gevaarlijkste bovennatuurlijke artefacten ter wereld worden gevolgd. De nieuwe serie draait om een ‘ librarians’ uit het verleden, die naar het heden reist en hier vast komt te zitten.

Wanneer hij terugkeert naar zijn kasteel, dat nu een museum is, laat hij per ongeluk magie los over het hele continent. Dan krijgt hij een nieuw team toegewezen om hem te helpen de puinhoop op te ruimen, waardoor er een nieuw team van  librarians ontstaat.

‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’ wordt geproduceerd door Electric Entertainment en The CW Network. Devlin (‘The librarians’, ‘Leverage’, ‘Independence Day’) is uitvoerend producent en showrunner, samen met uitvoerend producenten Rachel Olschan-Wilson en Marc Roskin. Jonathan English van Balkanic Media is producent.

Nieuwe Projecten bij The CW

‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’ is een van de vele nieuwe shows die bij The CW in ontwikkeling zijn. Het netwerk kondigde zijn herfst 2023 schema en aankomende nieuwe projecten aan op donderdag 18 mei. ‘Joan’, een serie met Sophie Turner in de hoofdrol en een coproductie van The CW en ITVX, is door The CW besteld. Ook de wereldwijde hitserie ‘The Swarm’ zal in de VS debuteren op het netwerk.

Op het gebied van non-scripted content komen ‘Patti Stanger: Millionaire Matchmaking’, de politierealiteitsshow ‘The Force’ en ‘The Great American Bakeover’ ook naar het netwerk in 2024.

Een Frisse Wind bij The CW

“The CW staat nu open voor zaken met iedereen. We ontwikkelen zelfgemaakte shows met bekroonde producenten en frisse nieuwe stemmen, beheren originele grote budget coproducties met A-lijst sterren en bezitten kwaliteitscontent die aansluit bij de uitzendpublieken”, aldus Brad Schwartz, President van Entertainment bij The CW Network, in een verklaring. “We zijn ook verheugd om het thuis te zijn van een mogelijke nieuwe franchise met librarians: Het Volgende Hoofdstuk’.”

‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’, 2024, The CW

‘The librarians: Het Volgende Hoofdstuk’ is een veelbelovende nieuwe serie waar kijkers naar uitkijken. In 2024 kunnen we genieten van de magische avonturen en de uitdagingen van een gloednieuw team van librarians. Een ding is zeker: de verwachtingen zijn hooggespannen en de opwinding is reëel. Kan het team de vrijgekomen magie in toom houden? Dat blijft afwachten.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning