Top 8 TV-shows uit de jaren 2020 voor het hele gezin

Het is soms een uitdaging om een tv-show te vinden die het hele gezin zal waarderen. Deze acht series uit de jaren 2020 zijn enkele van de beste voor ouders en kinderen. Deze series, variërend van avontuurlijke ruimtereizen tot nostalgische komedies, zorgen voor een gedeelde kijkervaring die zowel kinderen als ouders zal boeien.

1. Lost in Space (2018 - 2021)

Lost in Space” is een spannende en meeslepende avonturenshow op Netflix, met een leeftijdsclassificatie van TV-PG. Alle 28 afleveringen van de drie seizoenen van de show zijn beschikbaar om te streamen op Netflix. De serie wordt geprezen om zijn verbluffende actiescènes die zowel ouders als kinderen zullen vermaken. De sci-fi show is gemakkelijk te binge-watchen en bevat een breed scala aan plotwendingen en karakterontwikkelingen, waardoor gezinnen de kans krijgen om de serie in detail te bespreken.

2. Infinity Train (2019 - 2021)

“Infinity Train” is een kritisch bejubelde animatieserie van Cartoon Network die de geest van zowel ouders als kinderen zal stimuleren. De show heeft een leeftijdsclassificatie van TV-PG en heeft 40 afleveringen over 4 seizoenen. “Infinity Train” is een zeer intrigerende anthologieserie die niet alleen als kindershow moet worden beschouwd vanwege zijn geanimeerde formaat. Kijkers van alle leeftijden zullen genieten van de serie vanwege de fantasierijke wereldbouw, geweldige personages en scherp geschreven verhalen.

3. iCarly (2021 -)

iCarly” is een populaire Nickelodeon-serie die liep van 2007 tot 2012 en blijft een pijler van de shows voor millennial-kinderen. Nu kunnen millennials met kinderen terugkeren naar de Miranda Cosgrove-geleide serie die in 2021 opnieuw werd opgestart met iets volwassener maar nog steeds gezinsvriendelijke thema’s. Er zijn drie nieuwe seizoenen en 30 nieuwe afleveringen toegevoegd aan het iCarly-universum, waarin veel van de originele cast terugkeert, waaronder Jerry Trainor, Nathan Kress en Josh Peck.

4. Young Rock (2021 - 2023)

Young Rock” is een populaire gefictionaliseerde versie van het vroege leven van Dwayne ‘The Rock’ Johnson. De serie werd uitgezonden op NBC voor drie seizoenen over 37 afleveringen en heeft een leeftijdsclassificatie van TV-PG. The Rock is een geliefde beroemdheid met een groter dan levensgroot karakter waar mensen van alle leeftijden achter kunnen komen.

5. The Goldbergs (2013 - 2023)

The Goldbergs” is een van de langstlopende netwerksitcoms op televisie in de 21e eeuw. Met de seriesfinale die eerder dit jaar werd uitgezonden, is er geen beter moment om alle tien seizoenen en 229 afleveringen met het gezin te bingewatchen.

6. The Muppets Mayhem (2023 - )

The Muppets Mayhem” is een van de beste nieuwe gezinsshows van 2023. Alle tien afleveringen van de TV-PG-serie kunnen worden gestreamd op Disney Plus. De serie volgt de klassieke Muppets-band terwijl ze proberen hun eerste album op te nemen. Onderweg krijgen ze veel hulp van grote populaire muzikanten die zowel kinderen als hun ouders zullen herkennen.

7. Young Sheldon (2017 - )

Young Sheldon” is een van de meest populaire gezinsvriendelijke shows die momenteel worden uitgezonden. De CBS-serie volgt de vroege jaren van het iconische Sheldon Cooper-personage uit de hitserie “The Big Bang Theory”. Fans van de originele serie zullen gemakkelijk de inhoud en het tempo van “Young Sheldon” oppikken.

8. Abbot Elementary (2021 - )

Abbot Elementary” is de huidige gouden standaard van netwerkcomische televisie die het hele gezin zeker zal waarderen. Seizoenen 1-2 van de Emmy-winnende komedie kunnen worden gestreamd op Hulu. De show legt effectief enkele van de alledaagse worstelingen en unieke momenten vast die echte schoolleerkrachten in hun beroepen tegenkomen.

In deze lijst met tv-shows hebben we geprobeerd een divers scala aan genres, platforms en thema’s te omvatten. Elk van deze shows heeft de mogelijkheid om de kijkervaring van uw gezin te verbeteren en u uren plezier te bieden.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning