Trailer The Mandalorian seizoen 3

"Eindelijk, mando-fans! De nieuwe trailer voor seizoen 3 van The Mandalorian

“Eindelijk, mando-fans! Na twee lange jaren is het eindelijk zo ver: seizoen 3 van The Mandalorian is hier. En met de nieuwe trailer, krijgen we een glimp van wat Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu te wachten staat. De wachttijd tussen seizoenen is eindelijk voorbij en in maart keert de populaire Star Wars show terug op Disney+.

De trailer is onthuld tijdens de rust van de NFL playoff wedstrijd tussen de Dallas Cowboys en Tampa Bay Buccaneers. Hierin krijgen we een voorproefje van de nieuwe avonturen van Din en Grogu, die terugkeren naar Mandalore en het verhaal van Bo-Katan (Katee Sackhoff) een grotere rol geeft.

Er zijn genoeg verrassingen in de trailer te vinden voor Star Wars fans. Zo zien we Grogu zijn krachten met de Force tonen en een flashback naar Order 66 waar verschillende Jedi in de Jedi Tempel op Coruscant staan klaar voor de strijd. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Anakin Skywalker (Hayden Christensen) een rol zou kunnen spelen in deze flashback.

Verder zijn er ook hints te vinden van een trip naar Batuu en een post-Return of the Jedi Coruscant. Ook is er een korte verschijning van Babu Frik uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Opvallend is wel dat Bo-Katan bijna geheel uit beeld blijft en dat Moff Gideon (Giancarlo Esposito) niet te zien is. Dit geeft aan dat er nog veel onbekends is voor de komende seizoen.

We kunnen niet wachten om te zien wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren, wanneer The Mandalorian terugkeert naar Disney+ op 1 maart!”

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning