UFC 5 Onthult Nieuwe Spelmodi in Recente Video

EA Sports heeft dit weekend een gloednieuwe video uitgebracht voor UFC 5, waarin meer spelmodi worden getoond die je kunt kiezen. Het spel biedt verschillende opties, waaronder de standaard vrije speeloptie en een Carrière-modus. Bovendien zijn er opties om deel te nemen aan wekelijkse uitdagingen, gevechten die plaatsvinden tijdens UFC-evenementen en nog veel meer.

Verschillende Spelmodi in UFC 5

  • UFC Gevechtsweek: Vernieuwd tot een next-level evenement-gedreven live service-update. Spelers kunnen deelnemen aan een reeks uitdagingen en functies die direct verbonden zijn met de grote UFC PPV-kaarten op een geheel nieuwe manier.
  • Gevechtsweek Uitdagingen: Elke gevechtsweek krijgen spelers PPV-gerelateerde doelen die beloningen kunnen ontgrendelen, waaronder Vanity Items voor gecreëerde vechters, spelerprofiel personalisatie-items, emotes en UFC Atleet Alter Ego’s.
  • Gevecht Voorspellingen: Nu kunnen spelers voorspellingen doen voor de hoofdkaart van elke PPV. Klim op het community leaderboard met accurate voorspellingen en verdien de kans om extra aanpasbare items te verkrijgen.
  • Online Carrière-modus: Deze standalone modus omvat skill-based matchmaking, divisieprogressie en titeljachten in vier divisies. Gebruik je gecreëerde vechters om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun gevechtskansen te verhogen tegen andere echte spelers.

Verbluffende Grafische Details

Met de Frostbite Engine, die voor het eerst de EA Sports UFC aandrijft, biedt het spel ongeëvenaarde grafische upgrades. Van dynamische verlichting tot verbeterde karaktergetrouwheid en realistische haar- en kledinganimaties – het brengt de actie in de Octagon tot leven. Het gezicht en het lichaam van de vechters tonen op een authentieke manier het resultaat van klappen, dankzij nieuwe vloeistoffysica en deeltjessystemen. Bloed en zweet druppelen en spatten zoals tijdens de hitte van de actie.

Nieuwe In-Game Filmische Momenten

Door gebruik te maken van vernieuwde camera’s, animaties en de Frostbite-engine, voelen de filmische momenten voor het gevecht, tussen de rondes en na het gevecht frisser aan. Dit verhoogt het drama van het stappen in de Octagon naar een nieuw niveau. Dankzij de geavanceerde vechtersgelijkenis hebben de vechters die spelers kennen en liefhebben er nog nooit zo authentiek uitgezien.

Conclusie

UFC 5 belooft een opwindende ervaring te worden voor zowel nieuwe als terugkerende spelers, met zijn verbeterde graphics, uitgebreide spelmodi en realistische gameplay. Met de verwachte release op 27 oktober is het zeker een game om in de gaten te houden!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning