Update over ‘Violent Night 2’ door David Harbour

De filmindustrie heeft onlangs een onverwachte hit ervaren met ‘Violent Night’. Dit bloedstollende kerstthema film uit 2022 kende een ongelooflijk succes door maar liefst $75 miljoen op te halen met een bescheiden budget van slechts $20 miljoen.

Succes van ‘Violent Night’

‘Violent Night’, uitgebracht door Universal Pictures, kreeg niet alleen positieve recensies, maar liet ook een diepe indruk achter op de box office. Het is bewonderenswaardig dat een film met een relatief bescheiden budget zo’n groot succes kan behalen zonder wereldwijd records te breken. Het bewijst eens te meer de kracht van een sterk verhaal en getalenteerde acteurs.

Sequel in de maak

Gezien het succes van ‘Violent Night’ was het geen verrassing dat er gesprekken waren over een vervolg. David Harbour, de ster van de film, gaf onlangs een update over ‘Violent Night 2’. In een interview met Collider vóór de SAG-AFTRA staking voor ‘Gran Turismo’, onthulde Harbour dat er plannen waren voor de sequel vóór de schrijversstaking. Hij uitte zijn hoop dat de studio’s de arbeidskwesties snel zouden oplossen zodat ze konden doorgaan met filmen.

De impact van stakingen

Helaas zijn er enkele complicaties opgedoken met betrekking tot de voortgang van ‘Violent Night 2’. De lopende stakingen in de industrie hebben veel projecten, waaronder deze, vertraagd. Er is een oproep aan de studio’s om eerlijke lonen te betalen aan schrijvers en acteurs, aangezien dit zou helpen om veel van de huidige projectvertragingen te voorkomen.

Overzicht ‘Violent Night’

In ‘Violent Night’ zien we hoe een groep huurlingen een rijke familie gijzelt op kerstavond. Maar ze zijn niet voorbereid op een verrassende tegenstander: Santa Claus, gespeeld door David Harbour. Deze film is geproduceerd door de bekende 87North en heeft bekende namen in de cast zoals John Leguizamo, Cam Gigandet en Beverly D’Angelo. De regie was in handen van de scherpe Noorse regisseur Tommy Wirkola.

Conclusie

‘Violent Night’ heeft ongetwijfeld de standaard gezet voor toekomstige actiefilms met een kerstthema. Fans over de hele wereld wachten met ingehouden adem op de release van ‘Violent Night 2’. Terwijl we hopen op een snelle oplossing voor de arbeidskwesties in de filmindustrie, blijven we optimistisch over de toekomst van deze veelbelovende franchise.

Blijf op de hoogte van meer updates en filmnieuws bij Panda Bytes, uw betrouwbare bron voor alles wat met entertainment te maken heeft.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning