Update Seizoen 4 van Lupin: Wat Wij Weten

De populaire Netflix-serie Lupin heeft kijkers wereldwijd aan de buis gekluisterd sinds de lancering in 2021. De creatieve geest achter de show, George Kay, heeft onlangs een tipje van de sluier opgelicht over wat fans kunnen verwachten van een potentieel vierde seizoen.

Wie is Lupin?

Lupin, mede gecreëerd door George Kay en François Uzan, is geïnspireerd op het personage bedacht door Maurice Leblanc. In deze meeslepende serie zien we Omar Sy in de rol van de iconische dief, Assane Diop, die uit is op wraak voor het onrecht dat zijn vader is aangedaan door een rijke familie.

Lupin Tot Nu Toe

Tot nu toe hebben fans drie delen van de serie kunnen zien. Het eerste en tweede deel, beide uit 2021, bestonden elk uit vijf afleveringen en vormden samen seizoen één. Het derde deel, gelanceerd op 5 oktober, omvatte zeven episodes.

In een recent interview met Variety deelde Kay enkele inzichten over een mogelijke vervolg.

Naar een Vierde Seizoen?

We hebben ontzettend hard gewerkt aan de vorige seizoenen en wachten nu af hoe het wereldwijde publiek reageert,” aldus Kay. Hij benadrukte dat wanneer je een serie opzet met dynamische personages, je wilt dat deze een lange levensduur heeft. Kay gaf aan: “We hebben zeer ambitieuze fundamenten voor de serie gelegd. Het heeft zeker de schaal, indien nodig.”

Wat Maakt Deel Drie Anders?

Kay legde ook uit wat het derde deel onderscheidde van de vorige twee: “Assane was voorheen een anonieme crimineel, maar nu is hij Frankrijks meest gezochte man.” Na een incident in het Théâtre du Châtelet is zijn identiteit onthuld, waardoor zijn werk als dief aanzienlijk gecompliceerder wordt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning