Warrior Nun: De Herleving van een Geannuleerde Netflix Serie in Drie Films

De populaire serie, eerder geannuleerd door Netflix, ‘Warrior Nun’, gebaseerd op de stripboekadaptatie, maakt een grootse terugkeer met een trilogie van speelfilms.

De Verrassende Wending van ‘Warrior Nun’

In december werd bekend dat de live-action serie ‘Warrior Nun’, losjes gebaseerd op Ben Dunn’s manga-stijl stripboek Warrior Nun Areala, na twee seizoenen was geannuleerd op de streamingdienst Netflix. Echter, een paar maanden later lichtte de maker van de serie, Simon Barry, een tipje van de sluier op. Dankzij de fan-campagne #SaveWarriorNun zou er een grootse herleving van de serie plaatsvinden.

De algemene verwachting was een mogelijk derde seizoen van ‘Warrior Nun’, wellicht op Netflix of een andere zender of streamingdienst. Echter, uitvoerend producent Dean English heeft onlangs op de WarriorNunSaved website duidelijk gemaakt dat ‘Warrior Nun’ daadwerkelijk wordt herleefd in de vorm van een trilogie van speelfilms!

Dankbetuiging aan Trouwe Fans

English sprak zijn waardering uit naar de toegewijde fans en schreef: “Het is dankzij jullie ongelofelijke energie dat we blijven doorgaan om deze verhalen te maken. Dankzij jullie inzet en steun komt ‘Warrior Nun’ terug als een trilogie van speelfilms.”

Speculaties en Toekomstplannen

Een belangrijk detail dat ter sprake kwam, was de staking in Hollywood die betrekking had op acteurs en schrijvers. Hoewel er nog geen specifieke aankondigingen zijn gedaan, is er gespeculeerd over een mogelijk universum van ‘Warrior Nun’ dat zich kan uitbreiden naar films en tv-series met bekende personages. Het antwoord daarop is bevestigend en er wordt in de toekomst meer details verwacht.

Voor diegenen die op de hoogte willen blijven van alle belangrijke ontwikkelingen, is er een Halo Bearer e-mail hotline beschikbaar waar men zich voor kan aanmelden.

De Eerste Twee Seizoenen van ‘Warrior Nun’

De eerste twee seizoenen van ‘Warrior Nun’ draaiden om Ava, een 19-jarige vrouw die ontwaakt in een mortuarium met een nieuw levensdoel en een goddelijk artefact in haar rug. Ze komt erachter dat ze nu deel uitmaakt van een oude orde die de taak heeft om demonen op aarde te bestrijden. Belangrijke personages waren onder andere Shotgun Mary, Sister Lilith, Young Sister Beatrice en Sister Camila. De serie werd geannuleerd door Netflix vanwege onvoldoende kijkcijfers.

Conclusie

De beslissing van Netflix om ‘Warrior Nun’ te annuleren heeft een onverwachte wending gekregen. Dankzij de vastberadenheid en passie van de fans en makers komt de serie terug, nu in de vorm van een filmtrilogie. Wat vind jij van deze ontwikkeling? Deel jouw mening met ons!

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning