Warrior Nun: Verduidelijking van de Betrokkenheid van de Maker bij de Aankomende Filmtrilogie

Warrior Nun, de door fans geliefde fantasy actieserie, heeft een turbulente reis achter de rug. Maar recente ontwikkelingen hebben duidelijk gemaakt dat het verhaal nog lang niet ten einde is.

Simon Barry spreekt zich uit

De maker van Warrior Nun, Simon Barry, heeft recentelijk zijn betrokkenheid bij de aankomende filmtrilogie toegelicht. Ondanks dat hij een van de drijvende krachten was achter de fan-campagne om de serie te redden na de annulering, is hij momenteel niet betrokken bij het creatieve team van de trilogie. Op X, het voormalige Twitter, verklaarde Barry dat hij geen deel uitmaakt van het team dat de films produceert en dat hij geen overeenkomst heeft voor schrijf- of regiediensten voor het project.

Wat weten we over de trilogie?

Hoewel er momenteel weinig details zijn vrijgegeven over het plot van de Warrior Nun-filmtrilogie en de potentiële terugkerende personages, blijft de anticipatie onder fans hoog. De originele cast van Warrior Nun op Netflix bestond uit getalenteerde acteurs zoals Alba Baptista, Toya Turner en Emilio Sakraya. Het blijft onzeker of zij allemaal zullen terugkeren voor de filmtrilogie.

Een korte terugblik op Warrior Nun

Gebaseerd op Ben Dunn’s manga-achtige grafische romanreeks met dezelfde naam, werd de Warrior Nun-serie gecreëerd door Simon Barry, die ook diende als schrijver, showrunner en uitvoerend producent. De serie was een mix van mystiek, actie en drama, en werd snel een hit onder fans over de hele wereld.

Afsluitende Gedachten

Terwijl de wereld wacht op meer informatie over de aankomende Warrior Nun-filmtrilogie, blijft de betrokkenheid van Simon Barry een punt van discussie onder fans. Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze geliefde serie en de aankomende films. Blijf op de hoogte voor meer boeiende updates en diepgaande analyses.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning