AMC’s Thriller Serie DARK WINDS Krijgt Derde Seizoen

AMC heeft onlangs aangekondigd dat ze een derde seizoen van de populaire misdaadserie Dark Winds zullen ontwikkelen. Deze aankondiging volgde kort nadat het tweede seizoen ten einde kwam. Het is een prachtig geproduceerde serie; als je het nog niet gezien hebt, wordt het hoog tijd!

De Visie van Dan McDermott

Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios voor AMC Networks, liet in een verklaring weten:

“We begonnen aan deze reis met hoge verwachtingen van de serie, vanwege het opmerkelijke bronmateriaal en het buitengewone creatieve team erachter. De serie heeft op alle fronten geleverd. Van de geliefde romans tot een uiterst samenwerkend productieteam dat onder anderen Robert Redford, George R. R. Martin, showrunner John Wirth en ster Zahn McClarnon omvat. Er is nog zoveel meer te vertellen in dit universum. Dank aan de fans die deze serie hebben omarmd en de critici die het in het zonnetje hebben gezet.”

Gebaseerd op Bestsellers

De show is gebaseerd op de Leaphorn & Chee boekenserie van Tony Hillerman. Het verhaal speelt zich af in 1971 op een afgelegen buitenpost van de Navajo Nation bij Monument Valley. We volgen luitenant Joe Leaphorn (gespeeld door McClarnon) van de Tribal Police terwijl hij wordt belegerd door een reeks ogenschijnlijk niet-verwante misdaden. Hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe meer hij de wonden van zijn verleden blootlegt. Hij wordt vergezeld door zijn nieuwe ondergeschikte, Jim Chee (Kiowa Gordon). Chee heeft ook oude rekeningen te vereffenen van zijn jeugd op het reservaat.

In het tweede seizoen zien we Leaphorn herenigd met Jim Chee, zijn voormalige ondergeschikte die nu als privédetective werkt. Hun afzonderlijke zaken brengen hen samen op het spoor van dezelfde verdachte. Ze bevinden zich in de hoge woestijn van Navajo Country en jagen op een moordenaar die hen in het vizier heeft om een geheim te beschermen dat oude wonden openrijt en Leaphorn’s morele en professionele code uitdaagt.

Seizoen 3: Wat te Verwachten?

Dark Winds Seizoen 3 wordt verwacht in het begin van 2025. Hoewel het wachten lang is, begrijpen we dat de huidige stakingen in Hollywood vertragingen veroorzaken.

Afsluiting

Voor de meest recente updates en intrigerende inzichten uit de wereld van series, films en meer, houd je Panda Bytes in de gaten. Wij bieden je het beste van de digitale wereld in onze unieke stijl. Waarom ergens anders kijken?

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning