Assassin’s Creed Mirage: Uitgavedatum, Trailers, Gameplay en Meer

Assassin’s Creed Mirage is het nieuwste deel van de wereldberoemde Assassin’s Creed-serie, en in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze langverwachte titel.

De Officiële Aankondiging

De geruchten en lekken waren waar: de volgende toevoeging aan de Assassin’s Creed-franchise is officieel aangekondigd als Assassin’s Creed Mirage. Deze titel werd voor het eerst onthuld tijdens een Ubisoft Forward in september 2022 en volgt op het succes van Assassin’s Creed Valhalla uit 2020. Elk spel in de serie heeft doorgaans minder prominente verbanden met de voorgaande, maar dit spel lijkt een uitzondering te zijn.

Verhaallijn en Gameplay Veranderingen

In Assassin’s Creed Mirage wordt het verhaal van Basim uit Assassin’s Creed Valhalla voortgezet. De CGI-trailer onthulde een jongere Basim die door de markten van Bagdad zwerft, zakkenrolt en uiteindelijk wordt gerekruteerd door de Brotherhood of Assassins. Binnen deze setting krijgen spelers de kans om parkour-bewegingen te oefenen, zich te verbergen voor wachters en strategische moorden te plannen, helemaal in de sfeer van het originele Assassin’s Creed spel.

Releasedatum en Platforms

De oorspronkelijke releasedatum voor Assassin’s Creed Mirage was 12 oktober 2023. Echter, de officiële X (voorheen bekend als Twitter) account heeft aangekondigd dat het spel eerder uitgebracht zal worden, namelijk op 5 oktober. Spelers kunnen het spel aanschaffen op verschillende platforms zoals PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Spelkenmerken

Assassin’s Creed Mirage belooft een meer gerichte ervaring te bieden, met een verwachte speeltijd van 15 tot 20 uur. De stad Bagdad zal bestaan uit vier districten met een kleiner gebied, genaamd The Alamut, dat dient als het hoofdkwartier van de Assassins. Nieuwe gameplay-elementen zijn onder andere verbeterde stealth- en parkour-mechanica en de mogelijkheid voor spelers om de volgorde van hun doelwitten te kiezen.

Preorder Details

Voor degenen die enthousiast zijn over de release, zijn er drie edities van het spel beschikbaar voor vooruitbestelling:

  1. Standaard Editie – Bevat een exemplaar van Assassin’s Creed Mirage.
  2. Deluxe Editie – Bevat het spel, een Deluxe Pack met extra in-game items, een digitaal artbook en de soundtrack.
  3. Collector’s Case – Bevat alle bovenstaande plus een exclusieve steelbook, een 32 cm Basim figuur, een kaart van Bagdad en me

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning