Belangrijke Update over “The King’s Man 2” en Eerste Verhaal Details

Regisseur Matthew Vaughn onthult belangrijke ontwikkelingen en eerste verhaaldetails voor de opvolger van zijn prequel “The King’s Man” uit 2021.

Verhaalsamenvatting van “The King’s Man 2”

“The King’s Man 2” zal de opkomst van Hitler en zijn steun van de Engelse aristocratie verkennen, met mogelijk een focus op Koning Edward VIII. Matthew Vaughn blijft zijn unieke benadering van het fictionaliseren van historische figuren en gebeurtenissen voortzetten. De huidige werktitel is De Verraderlijke Koning. Een mogelijk verraadverhaal tussen het Kingsman-agentschap en Koning Edward VIII belooft een spannende basis te leggen voor het vervolg.

De Kingsman Franchise

Onder leiding van Ralph Fiennes legde “The King’s Man” de oorsprong uit van de Kingsman geheime inlichtingendienst tijdens de Eerste Wereldoorlog, zoals eerst geïntroduceerd in Vaughn’s film uit 2014, “Kingsman: The Secret Service”. Met de oprichting van het Kingsman-agentschap en het einde van de Eerste Wereldoorlog, bevatte een tussentijdse creditscène van “The King’s Man” de schurk Erik Jan Hanussen, gespeeld door Daniel Brühl, die de Russische revolutionaire figuur Vladimir Lenin introduceerde aan een jonge Adolf Hitler.

In een recent interview met Collider tijdens de New York Comic Con van dit jaar, sprak Vaughn over zijn plannen voor een mogelijke voortzetting van “The King’s Man” en hoe dit zou aansluiten bij de teaser van de tussentijdse credits.

De Verraderlijke Koning: De volgende stap in de franchise?

Vaughn is momenteel nog niet zeker of het project de vorm van een film of een televisieserie zal aannemen, zoals hij oorspronkelijk bedoelde voor “The King’s Man”. Zijn commentaar luidde: “De volgende gaat over de opkomst van Hitler en hoe Hitler aan de macht kwam en in wezen werd gesteund door de Engelse aristocratie… We hebben het geschreven en het is behoorlijk cool.”

Ondanks dat “The King’s Man” niet hetzelfde soort succes behaalde als de originele Kingsman-films, blijft Vaughns unieke benadering van het geven van een nieuwe draai aan beroemde historische figuren één van de grootste hoogtepunten van de prequel. Het lijkt erop dat Vaughn’s plan om de opkomst van Hitler te volgen deze trend zal voortzetten.

Wat de werktitel onthult over het plot

Koning Edward VIII, de zoon van Koning George V en tevens oprichter van het Kingsman-agentschap, nam de Britse troon over na de dood van zijn vader in 1936. Historici geloven dat hij uitgebreide relaties had met het opkomende naziregime. De potentie van het verhaal, waarbij het nieuw gevormde Kingsman-agentschap mogelijk tegen de acties van de Britse koning vecht, lijkt veelbelovend voor de toekomst van de franchise.

Conclusie

Of “The King’s Man 2” nu een film of een televisieserie wordt, de mogelijke onderliggende premisse lijkt veelbelovend. We kijken met spanning uit naar verdere updates en ontwikkelingen!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning