‘De Actrice’ op Disney+ | Releasedatum, Cast, Verhaal en Alles Wat We Weten

Een nieuwe Turkse originele serie getiteld ‘De Actrice’ (“Aktris” in het Turks) ging op 31 mei 2023 in première op Disney Plus. De langverwachte serie draait om Yasemin Derin, een beroemde actrice in Turkije, die al vele jaren een dubbelleven leidt. Achter haar faam schuilt een onverwacht tweede leven dat Yasemin midden in een avontuur vol geheimen trekt.

Ontwikkeling van de Serie

De serie, geproduceerd door BKM, werd oorspronkelijk aangekondigd in 2021 onder de werktitel “Star”. Maar onderging daarna aanzienlijke veranderingen, waaronder twee titelwijzigingen, een overstap van Exxen naar Disney Plus, en een wissel van hoofdactrice. Na lang wachten kondigde Disney+ in december 2022 aan dat de fanfavoriet Pınar Deniz gecast was als de hoofdrolspeler. De premièredatum van de serie werd later onthuld op 10 april.

Waar gaat ‘De Actrice’ over?

Geschreven door een van Turkije’s beste schrijvers Hakan Bonomo, vertelt ‘De Actrice’ het verhaal van Yasemin Derin, die overdag een gevierde actrice is, maar als de nacht valt, verandert in een meedogenloze wraaknemer, op zoek naar vergelding tegen diegenen die geweld plegen tegen vrouwen en kinderen.

Hoeveel afleveringen heeft ‘De Actrice’?

De dramaserie, die misdaad, suspense en humor vermengt, heeft 8 afleveringen in haar eerste seizoen, waarbij elke aflevering tussen de 45 minuten tot een uur duurt.

Wie zijn de Cast van ‘De Actrice’?

De serie wordt geleid door Pınar Deniz, die de rol van Yasemin Derin op zich neemt, en Uraz Kaygılaroğlu, die Fatih speelt. De cast omvat ook Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, en Serhat Kılıç.

Komt er een seizoen 2 van ‘De Actrice’?

Disney+ heeft nog niet bevestigd of ‘De Actrice’ terugkeert voor seizoen 2. Maar er is nog hoop, aangezien Disney+ vastberaden blijft in zijn commitment aan de Turkse “dizi”-industrie. Als er een tweede seizoen wordt bevestigd, verwachten we dat het net zo spannend is als het eerste, met een verdere verkenning van Yasemin’s karakter en motivaties.

Waar kun je ‘De Actrice’ bekijken met ondertiteling?

‘De Actrice’ is wereldwijd beschikbaar voor streaming op Disney Plus met ondertiteling in het Engels, Spaans, en andere talen. Voor kijkers in de VS kunnen alle acht afleveringen van seizoen 1 op Hulu gestreamd worden met Engelse ondertitels.

Blijf op de hoogte van de laatste updates rondom ‘De Actrice’ op Disney+ en ontdek wat dit boeiende verhaal voor ons in petto heeft!

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning