De eerste trailer van The Equalizer 3 is hier

Denzel Washington keert terug als Robert McCall in het langverwachte derde deel

The Equalizer 3 verschijnt in september in de bioscoop

Na lang wachten is de trailer van The Equalizer 3eindelijk gelanceerd. Het langverwachte derde deel in de actievolle franchise met Denzel Washington als Robert McCall zal in september in de bioscoop verschijnen. Sony Pictures onthulde onlangs de officiële filmposter en kondigde de trailer aan met de woorden: “Gerechtigheid kent geen grenzen. Denzel Washington keert terug als Robert McCall in het laatste hoofdstuk van The Equalizer. #TheEqualizer3, alleen in de bioscoop vanaf 1 september.”

De film speelt zich deels af in Italië

Vorige maand werd er een synopsis van het vervolg vrijgegeven, waarin wordt onthuld dat een deel van de film zich zal afspelen in Italië. “Sinds hij zijn leven als overheidsmoordenaar heeft opgegeven, worstelt Robert McCall met de verschrikkelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan en vindt hij een vreemde troost in het dienen van gerechtigheid namens de onderdrukten,” aldus de synopsis. “Als hij zich verrassend thuis voelt in Zuid-Italië, ontdekt hij dat zijn nieuwe vrienden onder de controle staan van lokale misdaadorganisaties. Als de situatie dodelijk wordt, weet McCall wat hij moet doen: de beschermer van zijn vrienden worden door het opnemen tegen de maffia.”

Bijna een decennium na het eerste deel

The Equalizer 3 komt bijna tien jaar na de eerste film uit 2014, die op zijn beurt weer gebaseerd was op de gelijknamige televisieserie uit de jaren ’80. Antoine Fuqua heeft alle drie de films geregisseerd en in 2018 hintte hij dat dit vervolg de franchise naar een hoger niveau zou tillen. Hij vertelde CinemaBlend: “Ik zou graag zien dat het verhaal zich internationaal afspeelt. Ik denk dat Denzel een geweldig James Bond-achtig personage zou zijn.”

Hereniging met Dakota Fanning

Het scenario is geschreven door Richard Wenk en ziet Washington herenigd worden met zijn voormalige Man On Fire-tegenspeelster Dakota Fanning. The Equalizer 3 staat gepland voor een bioscooprelease op 1 september.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning