Eerste Blik op Nieuwe Netflix Film met Top Boy Ster

“The Kitchen” markeert het regiedebuut van Daniel Kaluuya.

Netflix heeft een eerste beeld onthuld van Daniel Kaluuya’s regiedebuut The Kitchen. Dit dystopische drama uit Londen, dat het 67e BFI London Film Festival zal afsluiten, markeert de eerste keer dat de ster uit “Nope” achter de camera stapt voor de film, samen met zijn mederegisseur Kibwe Tavares.

Hoofdrollen en Scènes

Voorafgaand aan de première op het festival heeft Netflix een scène uit de film gedeeld. Hierin krijgen fans hun eerste blik op Kane Robinson van Top Boy en nieuwkomer Jedaiah Bannerman in hun rollen.

Robinson, die de rol van Izi in The Kitchen speelt, is volledig in het zwart gekleed en zit op een motor met een helm op het voertuig. Bannerman, die Benji speelt, staat voor Izi in een grijze hoodie en zwarte broek.

Het duo staat voor wat lijkt op een vervallen flatgebouw, dat vermoedelijk het thuis is van The Kitchen. In de synopsis van de film wordt dit beschreven als ‘een gemeenschap die weigert hun thuis te verlaten’.

Verhaallijn en Schrijvers

De film, mede geschreven door Kaluuya en Joe Murtagh, volgt Izi, een voormalige inbreker die verlangt naar een rechtschapen leven. Zijn plannen veranderen wanneer zijn zoon Benji getroffen wordt door een ernstige ziekte. Dit is echter niet het laatste dat we van Robinson zullen zien, met de terugkeer van het geprezen misdaaddrama Top Boy in het vooruitzicht.

Toekomstige Uitzendingen

De populaire show nadert zijn einde, met de laatste reeks afleveringen die op 7 september op Netflix verschijnen. Een recente trailer voor het derde seizoen toont Robinson terug in de rol van Sully, naast Ashley Walters als Dushane. Daarnaast introduceert het Barry Keoghan uit “The Banshees of Inisherin” als de mysterieuze nieuwe personage Jonny.

The Kitchen zal het BFI London Film Festival van dit jaar afsluiten op 15 oktober en staat gepland voor release op Netflix later dit jaar.

Over de Auteur

Rebecca is een freelance journalist gespecialiseerd in tv en film. Na het begin van haar carrière als digitale entertainmentjournalist voor Express & Star en Shropshire Star, begon ze in 2021 als freelancer voor gerenommeerde platforms zoals Metro UK, The Sun, en meer. Horror cinema is haar bijzondere interessegebied.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning