Eerste Trailer van de Serie Mr. & Mrs. Smith – Een Exclusieve Blik van Panda Bytes

Introductie tot de Serie

Prime Video onthult de eerste trailer van de langverwachte serie, Mr. & Mrs. Smith. Dit gloednieuwe project, met Donald Glover en Maya Erskine in de hoofdrollen, belooft een intrigerende kijk op spionage in de wereld van het huwelijk te bieden.

Een Nieuw Hoofdstuk in het Huwelijk van de Smiths

John en Jane Smith, vertolkt door Donald Glover en Maya Erskine, stappen een nieuwe fase in hun huwelijk in. Na te hebben ingestemd met het werken als spionnen voor een mysterieus bureau, krijgt hun relatie een geheel nieuwe wending. Dit nieuwe element in hun leven voegt niet alleen spanning toe aan hun al bruisende huwelijk, maar opent ook een wereld vol intrigerende mogelijkheden.

De Star-Studded Cast

Naast Glover en Erskine bestaat de cast uit gerenommeerde acteurs zoals Michaela Coel, Parker Posey, Wagner Moura, Paul Dano en John Turturro. De serie is mede gecreëerd en co-executive geproduceerd door Glover en Francesca Sloane. Het betreft een zeer getalenteerde cast en crew, die ons belooft te verbazen met hun vertolkingen en productie.

Achter de Schermen

Oorspronkelijk zou Phoebe Waller-Bridge, bekend van haar werk in Fleabag, de serie samen met Glover creëren en de hoofdrol spelen. Wegens creatieve meningsverschillen heeft ze echter besloten om het project te verlaten, maar niet zonder haar volle vertrouwen in het project uit te spreken.

Terug naar de Roots

Mr. & Mrs. Smith is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005, met Angelina Jolie en Brad Pitt. De plot van de serie volgt wederom twee getrouwde spionnen die van elkaar niet weten dat ze hetzelfde beroep delen, tot ze ontdekken dat de bedrijven waarvoor ze werken, willen dat ze elkaar vermoorden.

Aftellen tot de Première

Mr. & Mrs. Smith verschijnt in november 2023 op Prime Video. Dit is een serie die je zeker niet wilt missen.

Blijf Verbonden met Panda Bytes

Wil je voortdurend op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg Panda Bytes dan op Facebook, Instagram en Twitter. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap en ontvang als eerste het laatste nieuws. Bij Panda Bytes, bent u altijd in het hart van de actie.

Panda Bytes – uw ultieme bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films, series, technologie en games. Mis nooit meer een update. Word vandaag nog deel van onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning