he Meg 2: Jason Statham strijdt tegen een haai met een zwaard in spectaculaire CinemaCon beelden

Ben Wheatley neemt de regie over in het langverwachte vervolg, Meg 2: The Trench

CinemaCon toont exclusieve beelden van Meg 2: The Trench

Tijdens de recente CinemaCon, als onderdeel van de Warner Bros. Discovery showcase, kregen fans en bioscoopeigenaren een exclusieve eerste blik op het vervolg van The Meg, genaamd Meg 2: The Trench. Volgens The Wrap zijn de vertoonde beelden een voorproefje van één van de meest waanzinnige haaienfilms ooit gemaakt.

Een epische confrontatie tussen Jason Statham en de Megalodon

De getoonde clip begint met een tekst die zegt: “Gedurende 65 miljoen jaar heerste één soort over de wereld”, waarna we de Megalodon een Tyrannosaurus Rex zien verslinden. Vervolgens schakelen we over naar het heden en zien we Jason Statham’s personage. The Wrap beschrijft de scène als volgt: “Diep onder water begint het team één voor één ten prooi te vallen aan de grootste Meg die iemand ooit heeft gezien. Daarna zien we verschillende monsters zowel op het land als in de zee aanvallen, waarbij Statham bijna wordt opgegeten door een haai.”

Actie op het land en in de lucht

Naast de waterige taferelen krijgen we ook beelden te zien van toeristen die bijna worden opgegeten en een tentakelig wezen dat een helikopter verorbert. Het meest opvallende moment uit de teaser is echter wanneer Jason Statham met een jetski de lucht in springt om met een zwaard tegen een haai te vechten. Jawel, u leest het goed: Statham neemt het met een zwaard op tegen een haai in Meg 2: The Trench.

Een sterrencast en meer dan één Megalodon

Naast Jason Statham, schitteren ook Cliff Curtis, Sophia Cai, Page Kennedy, Sienna Guillory, Skyler Samuels en Sergio Peris-Mencheta in de film. Het scenario is geschreven door Dean Georgaris en Jon & Erich Hoeber. Fans die hoopten op meer spektakel en absurditeit in het eerste deel van The Meg, krijgen met dit vervolg precies wat ze willen. Bovendien zullen er in de film meerdere Megalodons te zien zijn, wat ongetwijfeld zal zorgen voor nog meer spanning en sensatie.

Meg 2: The Trench, geregisseerd door de talentvolle Ben Wheatley, belooft een adembenemend en spectaculair vervolg te worden op het succes van de eerste film. De releasedatum is nog niet bekend, maar fans kunnen zich alvast verheugen op een film vol actie, spanning en natuurlijk gigantische haaien.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning