Hot Wheels Film: Het Nieuwe Spektakel van Mattel

Warner Bros en Mattel nemen vaart in hun samenwerking om een film rondom het beroemde speelgoedautomerk Hot Wheels te lanceren. De zoektocht naar een geschikte regisseur is in volle gang.

De Opkomst van de ‘Hot Wheels’ Film

Het is officieel: de Hot Wheels film is in de maak. Na het wereldwijde succes van Mattel’s ‘Barbie’ film, die de grens van een miljard dollar doorbrak aan de wereldwijde box office, lijkt het momentum perfect voor het volgende grote project.

De Zoektocht naar de Juiste Regisseur

Ondanks dat er nog geen script klaarligt, zijn de studiobazen druk bezig met de zoektocht naar een geschikte regisseur. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter is “de studio op zoek naar regisseurs”.

J.J. Abrams aan het Roer

De film wordt geproduceerd door niemand minder dan ‘Star Trek’ filmmaker J.J. Abrams. Hij gaf eerder te kennen dat de film niet zomaar een actiefilm zal zijn met auto-achtervolgingen. In een gesprek met The New Yorker merkte hij op: “We hadden lange tijd gesprekken met Mattel over Hot Wheels en konden niet precies vinden wat nodig was. Maar nu hebben we iets gevonden dat emotioneel, realistisch en rauw is.”

Andere Mattel Projecten in Ontwikkeling

Hot Wheels is slechts een van de vele projecten van Mattel die momenteel in ontwikkeling zijn. Zo wordt er ook gewerkt aan een Polly Pocket film, geschreven en geregisseerd door Lena Dunham, en een film over Barney de Dinosaurus, met in de hoofdrol Daniel Kaluuya.

Mattel Films executive Kevin McKeon gaf een verrassend inzicht over de Barney film: “We richten ons op de millennial-angst eerder dan het afstemmen op kinderen. Het is echt een film voor volwassenen.”

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning