Laatste Trailer van “Heart of Stone” Gelanceerd Vóór Netflix Première

Netflix presenteert met trots de laatste trailer van “Heart of Stone”, een meeslepende spionagethriller met in de hoofdrol Gal Gadot, bekend van “Wonder Woman”.

Première op 11 Augustus

Voorafgaand aan de wereldpremière op 11 augustus, heeft Netflix de eindtrailer van “Heart of Stone” gelanceerd. Hierin zien we Gal Gadot in de rol van Agent Rachel Stone. De trailer bevat nieuwe, actievolle beelden waarin Gadot te zien is in diverse adembenemende stunts.

Hoofdrolspelers en Team

Heart of Stone” is geregisseerd door Tom Harper, met een scenario van Allison Schroeder en Greg Rucka. Gal Gadot speelt de hoofdrol in deze film, haar tweede samenwerking met Netflix na “Red Notice”. Naast haar schitteren Jamie Dornan als Parker, Alia Bhatt als Keya Dhawan, Matthias Schweighöfer als Jack of Hearts, Sophie Okonedo als Nomad, Paul Ready als Max Bailey en Jing Lusi als Theresa Yang.

Intrigerend Verhaal

In “Heart of Stone” is Gadot een ogenschijnlijk normale computertechnicus die in werkelijkheid een undercoveragent is voor de Charter – een wereldwijd spionagenetwerk dat zo geheim is dat zelfs andere spionagenetwerken er niets van weten. Met behulp van geavanceerde kunstmatige intelligentie die hen altijd een stap voor is op hun vijanden, lijkt de Charter onverslaanbaar. Maar wanneer Stone infiltreert in een MI6-team dat wordt geplaagd door een mysterieuze top-hacker, heeft ze al haar vaardigheden nodig om de dodelijke wereld van spionage te trotseren die haar tegemoet komt. Stone is zo scherpzinnig als ze komen, maar zelfs zij heeft soms wat hulp van haar vrienden nodig.

Productie

“Heart of Stone” is geproduceerd door Skydance’s David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Samen met Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis en Julie Lynn via hun Pilot Wave vlaggenschip. Executive producers zijn Harper, Rucka en Patty Whitcher.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning