LEGO 75362 Ahsoka’s T-6 Jedi Shuttle – Diepgaande Recensie Inleiding

Met het debuut van de langverwachte Ahsoka serie hebben we weer een fascinerende reeks LEGO sets gekregen. Het middelpunt van deze nieuwe aanwinsten is zonder twijfel de 75362 Ahsoka’s T-6 Jedi Shuttle. Maar hoe verhoudt deze set zich tot de verwachtingen en eerdere releases? Laten we er dieper in duiken!

Het Ontwerp en Kenmerken

De T-6 Jedi Shuttle, hoewel de kleinste in deze nieuwe lijn, bevat enkele van de meest gewilde minifiguren zoals Ahsoka Tano zelf en Sabine Wren. De buitenkant ziet er indrukwekkend uit met scherpe details die trouw zijn aan het originele ontwerp.

Minifiguren: Kwaliteit en Detail

Het is verrassend dat er tot nu toe slechts vier versies van Ahsoka Tano zijn geproduceerd, maar deze vijfde versie overtreft zeker de voorgaande. Ahsoka’s nieuwe lekku en montral element, gemaakt van een rubberachtig materiaal, zorgt voor een meer levensechte uitstraling. Daarnaast zorgt de gedetailleerde bedrukking van haar outfit voor een authentieke weergave van het personage.

Sabine Wren’s Mandalorian harnas heeft ook een update gekregen, waarbij haar kenmerkende oranje en paarse kleurspatten behouden zijn gebleven. Het ontbreken van bedrukte armen is echter een klein minpuntje, gezien recente LEGO Mandalorian figuren hier wel over beschikken.

Bouwkwaliteit en Functies

Het draaimechanisme van de vleugel is goed geïntegreerd, waardoor de vleugel soepel roteert rond een Technic draaitafel. Een zichtbaar probleem is echter de andere kant van de vleugel, die geen detail laat zien. Ook de opslagcapaciteit van de shuttle kan beter; hoewel er buiten een geweldige cockpit is, is er binnen slechts ruimte voor één minifiguur.

Tot Slot

75362 Ahsoka’s T-6 Jedi Shuttle biedt, ondanks enkele tekortkomingen, een geweldige bouwervaring met fantastische minifiguren. De prijs kan voor sommigen aan de hoge kant zijn, maar voor echte Ahsoka fans is dit een onmisbare set.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning