LEGO Lanceert Nieuwe, Voordeligere Millennium Falcon Set

In het kader van het 25-jarige jubileum van LEGO Star Wars, introduceert LEGO een splinternieuwe versie van de Millennium Falcon, die niet alleen betaalbaarder is, maar ook liefhebbers van het eerste uur en nieuwe fans zal aanspreken. Deze set belichaamt de essentie van avontuur en innovatie, eigenschappen die zowel LEGO als Star Wars al decennia lang kenmerken.

Unieke Kenmerken en Innovaties

Deze bijzondere editie van de Millennium Falcon wordt gekenmerkt door zijn rijke detailniveau en betaalbaarheid, zonder in te boeten aan de kwaliteit en speelbaarheid waar LEGO om bekend staat. Met 921 onderdelen, waaronder de iconische cockpit, satellietschotel, en kanonnen, biedt deze set een meeslepende bouwervaring die de verbeelding van fans van alle leeftijden zal prikkelen.

Een Betaalbare Prijs voor Een Iconische Set

Met een verkoopprijs van slechts £74.99 maakt LEGO de Millennium Falcon toegankelijker voor een breed publiek. Deze strategische prijsstelling is een knipoog naar de fans en verzamelaars die mogelijk de eerdere, duurdere versies van de Millennium Falcon niet hebben kunnen bemachtigen.

Viering van 25 Jaar LEGO Star Wars

De lancering van deze set valt samen met het 25-jarig jubileum van LEGO Star Wars, een mijlpaal die wordt gevierd met de uitgave van meerdere nieuwe sets. Naast de Millennium Falcon omvat deze jubileumcollectie andere iconische schepen en personages uit het Star Wars-universum, elk ontworpen om de creativiteit en het speelplezier te maximaliseren.

Beschikbaarheid en Voorbestelling

De nieuwe LEGO Millennium Falcon set is nu beschikbaar voor voorbestelling en zal officieel worden uitgebracht op 1 maart. Deze set belooft niet alleen een must-have te zijn voor Star Wars en LEGO liefhebbers maar ook een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Slotgedachten

De nieuwe, voordeligere LEGO Millennium Falcon set staat symbool voor de toegewijde relatie tussen LEGO en zijn fans. Het biedt een betaalbare manier om deel te nemen aan het universum van Star Wars, terwijl het de creativiteit en het plezier van het bouwen met LEGO viert. Mis deze kans niet om een stukje van de Star Wars saga in huis te halen en deel uit te maken van de viering van 25 jaar LEGO Star Wars.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning