LEGO’s Nieuwe Piranha Plant-set: Een Miniatuur Meesterwerk

Introductie

De wereld van LEGO blijft verbazen. De recent aangekondigde LEGO Piranha Plant-set, geïnspireerd op Super Mario, is een perfect voorbeeld van de innovatie en creativiteit van het merk.

Details en Specificaties

Deze LEGO-set bestaat uit 540 onderdelen en is specifiek ontworpen voor volwassenen. De afgewerkte Piranha Plant-figuur is maar liefst 23 cm hoog. Ondanks zijn grootte behoort deze set tot een van LEGO’s compactere kits, maar wat hij mist in grootte maakt hij goed in karakter en persoonlijkheid. De plant is volledig verstelbaar, van zijn draaiende kop en beweegbare mond tot zijn stengel en bladeren.

  • Prijs: 59,- Euro
  • Vrijgavedatum: 6 november
  • Leeftijd: 18+
  • Onderdelen: 540
  • Minifiguren: Geen
  • Artikelnummer: 71426

Een hoogtepunt van deze set is het unieke ontwerp dat ervoor zorgt dat de Piranha Plant lijkt te ‘groeien’ uit zijn pot, waardoor het een realistische uitstraling krijgt.

Ontwerp en Inspiratie

Carl Merriam, senior ontwerper bij LEGO Super Mario, vermeldde dat het essentieel was om de onderscheidende kenmerken van de Piranha Plant vast te leggen bij het ontwerpen van deze set. Het resultaat is een prachtige replica die de angstaanjagende essentie van de Piranha Plant perfect weergeeft, van zijn mond tot zijn bladeren en stengel.

Beschikbaarheid
Hoewel deze LEGO-set op dit moment nog niet beschikbaar is voor pre-order, zal hij vanaf 6 november te koop zijn in de officiële LEGO-winkel en bij geselecteerde retailers.

Conclusie
Met zijn oog voor detail en beweegbare onderdelen is de LEGO Piranha Plant-set een echte aanrader voor zowel LEGO-enthousiastelingen als Super Mario-fans. De release in november maakt het ook een perfect cadeau voor de feestdagen.

Blijf Panda Bytes volgen voor meer updates, recensies en inzichten uit de wereld van technologie, gaming en meer. Met onze unieke en humoristische schrijfstijl houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Tot de volgende keer!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning