Life on Our Planet: Een Vernieuwende Kijk op de Natuur door Steven Spielberg

Netflix presenteert met trots de nieuwe teaser trailer van Life on Our Planet. Deze indrukwekkende natuurdocumentaire reeks komt voort uit de creatieve geest van de uitvoerend producent Steven Spielberg.

De Terugkeer naar de Prehistorie

Life on Our Planet neemt de kijker mee naar de tijd waarin dinosaurussen heer en meester waren over de aarde. Deze 8-delige serie biedt een unieke kans om een glimp op te vangen van deze fascinerende periode, en is exclusief te streamen op Netflix.

Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe afleveringen?

Het overkoepelende thema luidt: “Dit is het verhaal van het epische gevecht van het leven om te heersen en te overleven op planeet aarde.” Er leven tegenwoordig 20 miljoen soorten op onze planeet. Toch is wat we nu zien slechts een momentopname. Maar liefst 99% van de aardse bewoners zijn in de loop der tijd verdwenen. Het relaas over deze verdwenen dynastieën – hun opkomst en ondergang – is werkelijk verbazingwekkend.

In samenwerking met Industrial Light & Magic maakt deze serie gebruik van de meest geavanceerde technologie en wetenschap om lang uitgestorven wezens weer tot leven te wekken. Hierdoor onthult Life on Our Planet het ongelooflijke verhaal van het leven op aarde.

Het Creatieve Team Achter de Schermen

Met Morgan Freeman als verteller, is de productie van Life on our Planet in handen van Dan Tapster, Keith Scholey, en Alastair Fothergill. De uitvoerend producenten zijn Alastair Fothergill, Keith Scholey, Darryl Frank en Justin Falvey. Dit meesterwerk is een samenwerking tussen Silverback Films en Amblin Television.

Conclusie

Life on Our Planet belooft een adembenemende reis te worden door de tijd en de evolutie van het leven op aarde. Onder leiding van niemand minder dan Steven Spielberg, en met de stem van Morgan Freeman, staat deze serie garant voor zowel educatieve als visuele rijkdom.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning