Mad Max: Furiosa’ Première op Cannes Film Festival 2024

Bij Panda Bytes hebben we met ingehouden adem gewacht op de voortzetting van de ‘Mad Max’ saga. Het is dan ook met groot enthousiasme dat we het laatste nieuws over ‘Furiosa’ met jullie delen.

De Terugkeer van een Icoon

Het nieuws over ‘Furiosa’ was enige tijd van de radar verdwenen. Echter, met de afronding van de productie vorig jaar, heeft regisseur George Miller voldoende tijd gehad om deze hooggeanticipeerde film te perfectioneren. Na bijna een decennium sinds ‘Fury Road’, is ‘Furiosa’ klaar om op 24 mei 2024 in de bioscopen te verschijnen.

Een Ode aan Frankrijk

Volgens bronnen is de film van plan om zijn wereldpremière te beleven tijdens het Cannes Film Festival, dat gepland staat van 14 tot 25 mei 2024. Het vorige deel, ‘Fury Road’, wist het publiek in 2015 te betoveren. Er wordt dan ook met veel verwachting uitgekeken naar dit nieuwe deel.

Vertrouwen vanuit Warner Bros.

‘Fury Road’ kende een redelijke box office prestatie, maar wat het opmerkelijk maakte, was de overweldigende positieve reactie van zowel critici als publiek. De film sleepte meerdere Oscars in de wacht en werd zelfs genomineerd voor ‘Best Picture’. Met dit in het achterhoofd, heeft Warner Bros. ongetwijfeld vertrouwen in het succes van ‘Furiosa’.

Sterrencast en Regie

In ‘Furiosa’ zien we Anya Taylor-Joy, die de rol overneemt die voorheen werd vertolkt door Charlize Theron in ‘Mad Max: Fury Road’. Daarnaast zijn ook sterren zoals Chris Hemsworth en Tom Burke van de partij. George Miller, die ook verantwoordelijk was voor de regie en het scenario, produceert de film samen met zijn langdurige productiepartner Doug Mitchell.

Conclusie

‘Mad Max: Furiosa’ belooft een spectaculaire toevoeging te worden aan de ‘Mad Max’ reeks. Met de geplande wereldpremière op het Cannes Film Festival in 2024 en een sterrencast, staat ons ongetwijfeld een cinematografisch spektakel te wachten. Wij bij Panda Bytes kunnen niet wachten om jullie nog meer details en nieuws over deze film te brengen. Blijf ons volgen voor alle laatste updates!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning