Mahershala Ali schittert in de Hulu Serie ‘The Plot’, gefilmd in New York en Atlanta

Mahershala Ali, een naam die velen associëren met diepgaande rollen en verbluffende acteerprestaties, is weer terug in de schijnwerpers. Deze keer is hij de hoofdrolspeler in Hulu’s aankomende serie ‘The Plot’.

De Essentie van ‘The Plot’

Gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2021 door Jean Hanff Korelitz, is ‘The Plot’ een intrigerend kat-en-muis verhaal dat het leven volgt van Jake, een auteur die worstelt om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Wanneer hij een kans ziet, grijpt hij deze, ook al betekent dat dat hij literair diefstal moet plegen. Maar wat gebeurt er als iemand zijn geheim ontdekt? Jake’s leven neemt een tumultueuze wending wanneer dreigementen zijn weg kruisen.

De Krachten Achter de Schermen

Abby Ajayi, verantwoordelijk voor de adaptatie van het boek, is geen onbekende in de wereld van drama. Ze heeft bijgedragen aan bekende series zoals ‘How to Get Away with Murder’, ‘The First Lady’ en ‘Inventing Anna’. Ajayi’s veelzijdige pen heeft ook verhalen geschreven voor ‘Hetty Feather’, ‘Four Weddings and a Funeral’ en vele anderen.

Mahershala Ali, bekend van zijn rollen in ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ en ‘Swan Song’, neemt niet alleen de hoofdrol van Jake op zich, maar is ook uitvoerend producent van het project, samen met Mimi Valdés en Amatus Karim Ali via hun banner Know Wonder.

Wat kunnen we verder verwachten?

De productieplanning van ‘The Plot’ is nog niet bekendgemaakt, maar naar verwachting zal de opname starten na de afronding van de SAG-AFTRA staking. New York en Atlanta, gekozen als filmlocaties, hebben eerder dienst gedaan voor andere Hulu-producties, waaronder de komedieserie ‘Only Murders in the Building’ en de recent uitgebrachte mysterieuze thriller ‘The Other Black Girl’.

Beschikbaarheid in Nederland

Hoewel ‘The Plot’ oorspronkelijk een Hulu-serie is, kunnen we in Nederland de serie waarschijnlijk op Disney+ gaan bekijken. Hulu heeft in de Verenigde Staten een uitgebreide catalogus, maar voor Europese en specifiek Nederlandse fans, worden veel van deze series vaak aangeboden via Disney+. Zorg dus dat je jouw Disney+ abonnement bij de hand hebt om niets van deze spannende serie te missen!

Slotgedachten

Bij Panda Bytes zijn we altijd op zoek naar het meest recente en interessante nieuws uit de entertainmentwereld. ‘The Plot’, met Mahershala Ali in de hoofdrol, is daarop geen uitzondering. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit verhaal zich ontvouwt op het scherm. Zorg dat je afgestemd blijft voor verdere updates over deze serie en nog veel meer!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning