Nieuwe Details Over De Hitman TV-Serie Van Hulu

Trademark Registraties Onthullen Mogelijk De Titel Van De Hitman TV-Serie

Hulu heeft al jaren geen updates gegeven over de Hitman TV-serie, maar recente trademark registraties kunnen bevestigen dat de productie in volle gang is. Drie nieuwe trademarks die verband houden met Hitman zijn ingediend door Twentieth Century Fox. Dit suggereert dat de langverwachte Hitman TV-serie eindelijk het daglicht kan zien.

Mogelijke Titels Voor De Hitman TV-Serie

De trademarks zijn voor HITMAN: CODENAME 47, HITMAN: DEATH AWAITS, en HITMAN: ABSOLUTION, en zijn allemaal geclassificeerd als “Entertainment services in the nature of a television and multimedia program.”

De Meest Waarschijnlijke Titel voor de Hitman TV Serie

Codename 47 was een geweldige ondertitel voor het originele spel, maar met Agent 47 al bestaande als een filmtitel voelt het als een beetje te veel herhaling. Hitman: Death Awaits is veel origineler en unieker, en lijkt de beste keuze.

De Toekomst van Hulu’s Hitman TV Serie

Of Hitman: Death Awaits (of Codename 47, of misschien zelfs Absolution) de echte titel is van Hulu’s Hitman TV show, moet nog blijken. Het verschijnen van deze handelsmerken geeft echter zeker de indruk dat er binnenkort iets interessants aankomt. We zien uit naar verdere ontwikkelingen rond de Hitman TV serie.

De Invloed van de Hitman Games op de Serie

De Hitman franchise, eigendom van IO Interactive, bevindt zich nog steeds in een sterke positie na de lancering van Hitman: Freelancer en de triomfantelijke hernoeming van Hitman: World of Assassination. Met het succes van andere game-naar-serie adaptaties zoals The Last of Us, lijkt nu het perfecte moment om de anticipatie voor Hulu’s Hitman TV-show op te bouwen.

Verleden en Toekomst van Hitman Titels

Interessant is dat al deze namen al eens eerder zijn gebruikt. Hitman: Codename 47 was de volledige titel van het eerste spel dat in 2000 werd uitgebracht, en Hitman: Absolution is de naam van de meest controversiële titel in de hele franchise. Er is nooit een videogame strikt genaamd Hitman: Death Awaits geweest, maar Death Awaits was de promotietagline in de aanloop naar de lancering van Hitman 3 in 2021.

De Rol van de Hitman Films

De twee voorgaande films – Hitman in 2007 en Hitman: Agent 47 in 2015 – slaagden er niet helemaal in om de toon en het gevoel van de videogame naar het scherm te vertalen. Daarom is er veel interesse in hoe de nieuwe serie dit zal aanpakken.

We houden de ontwikkelingen rond de Hitman TV-serie nauwlettend in de gaten en kijken uit naar verdere updates van Hulu en Twentieth Century Fox.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning