Mario Kart Tour: De Laatste Update in Oktober

Nintendo lijkt klaar te zijn met Mario Kart Tour. Het team brengt volgende maand de laatste grote update uit voor het spel. Iedereen die het spel op hun mobiele apparaat heeft ontvangen, kreeg vanochtend een melding. Deze lichtte toe dat er in oktober één laatste grote update voor het spel komt.

Wat Kunnen We Verwachten?

Vanaf 4 oktober 2023 (woensdag) zullen de tours voornamelijk bestaan uit content van eerdere tours, meldde het bedrijf. Belangrijk om te noteren is dat er geen nieuwe banen, bestuurders, karts of gliders meer worden toegevoegd na de Battle Tour die op 4 oktober 2023 begint. Verschillende bronnen melden dat de Anniversary Tour, die op 20 september begint, de laatste grote tour van het spel zal zijn. Deze tour introduceert nieuwe banen en extra content voor karts en bestuurders. Na deze tour zullen alle toekomstige seizoenen bestaan uit content van eerdere tours, gemixt voor nieuwe uitdagingen.

Einde van Ondersteuning

Tenzij er plotseling problemen optreden met het spel, wat een onmiddellijke patch vereist, betekent dit in feite het einde van de ondersteuning voor de titel. Deze stap van Nintendo komt niet geheel onverwacht. Het lijkt erop dat het bedrijf zich voorbereidt op de volgende grote Nintendo-console. Daarom zien we waarschijnlijk iedereen die betrokken is bij Mario Kart Tour zich voorbereiden op hoe Mario Kart 9 eruit zou kunnen zien.

Verbinding met Mario Kart 8 Deluxe

Deze beslissing valt ook samen met de vermoedelijke onthulling van Wave 6-cursussen voor Mario Kart 8 Deluxe. Bijna elke Tour-baan is aan dit spel toegevoegd, dus het lijkt erop dat Nintendo alles afrondt om alle MKT-banen naar de Switch te promoten.

Slotgedachten

Wie weet wat Nintendo voor ons in petto heeft? We kunnen alleen maar afwachten tot Nintendo een trailer laat vallen en ons laat zien wat de volgende stap is. Bij Panda Bytes blijven we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de game-industrie.

We hopen dat je hebt genoten van dit inzichtelijke artikel. Vergeet niet Panda Bytes te volgen voor het laatste nieuws uit de digitale wereld!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning