Mayor of Kingstown’: Dianne Wiest keert niet terug voor seizoen 3

Wij van Panda Bytes duiken diep in het actuele nieuws uit de film- en serie-industrie om onze lezers op de hoogte te houden. Vandaag brengen we een verrassende update over de populaire show ‘Mayor of Kingstown’.

Dianne Wiest verlaat ‘Mayor of Kingstown’

Tot ieders verrassing zal Dianne Wiest, een van de hoofdsterren van de serie, niet terugkeren voor het derde seizoen van ‘Mayor of Kingstown’. Hoewel Paramount eerder deze maand aankondigde dat de serie wordt vernieuwd voor een derde seizoen, heeft Deadline gemeld dat Dianne Wiest’s personage, Mariam McLusky, de matriarch van de McLusky-familie, zal afwezig zijn in de komende afleveringen.

Achtergrond van ‘Mayor of Kingstown’

De serie belicht de McLusky-familie, die machtige spelers zijn in Kingstown, Michigan. In deze stad is de bedrijfstak van detentie de enige bloeiende industrie. Er waren al enige tijd geruchten dat Wiest de serie zou verlaten, en nu is bevestigd dat haar vertrek “verhaal-gedreven” is. Zonder te veel weg te geven, zullen fans van de serie waarschijnlijk begrijpen hoe Wiest’s personage uit de serie wordt geschreven, gezien de gebeurtenissen in de finale van het tweede seizoen.

Toekomstige afleveringen en productie

Het script voor het derde seizoen van ‘Mayor of Kingstown’ werd al geschreven voordat de WGA-staking begon. Nu die staking voorbij is, worden de scripts gefinaliseerd. Echter, voordat de productie kan beginnen, moet de SAG-AFTRA-staking worden beëindigd.

Het feit dat Jeremy Renner terugkeert voor het derde seizoen als Mike McLusky wordt door velen als een wonder beschouwd. Begin dit jaar was hij betrokken bij een ernstig ongeluk waarbij hij ernstig gewond raakte. Ondanks zijn herstel deelde Renner zijn revalidatieproces met zijn fans via sociale media en verscheen hij in verschillende interviews en shows.

Een stellaire cast

Naast Jeremy Renner bestaat de cast van ‘Mayor of Kingstown’ uit sterren zoals Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley en Aidan Gillen. De exacte releasedatum voor het derde seizoen is nog onbekend, maar dit hangt af van wanneer de SAG-staking eindigt.

Conclusie: Het derde seizoen van ‘Mayor of Kingstown’ belooft een spannend en onvoorspelbaar seizoen te worden. Hoewel we het personage van Dianne Wiest zullen missen, kijken we met enthousiasme uit naar wat de toekomst brengt voor deze boeiende serie.

Bij Panda Bytes houden we je altijd op de hoogte van de laatste updates. Sluit je aan bij onze community en mis nooit een beat in de wereld van films en series!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning